Champions League: 10 ting du skal vide før Bayern München - Arsenal


10. Bayern München har vundet 11 af sine seneste 12 Champions League-kampe. Sydtyskerne er favoritter med odds 1.30 mod Arsenal.

9. De sidste to udebanehold, der har vundet en Champions League-kamp på Allianz Arena, er fra England: Manchester City og Arsenal. Gæsterne har odds 10.00 på at gøre det igen.

8. Bayern er gået videre de seneste to gange, holdet har mødt Arsenal i Champions League. Englænderne har odds 25.00 på at gå videre i denne omgang.

7. Arsenal vandt 2-0 på Allianz Arena i sidste års turnering. Endnu en 2-0-sejr til udeholdet er sat til odds 50.00.

6. Bayern vandt 2-0 i den første kamp på Emirates sidste måned. En gentagelse af det resultat giver odds 7.00.
 

Se Özil brænde straffespark i det første opgør:

5. Det sidste hold, der har slået Bayern i Champions League, var Manchester City, der vandt 3-2 over de forsvarende mestre i efterårets gruppespil. 3-2 i Arsenals favør tirsdag aften giver odds 50.00.

4. Arsene Wengers mandskab har kun holdt buret rent tre gange i sine seneste 27 Champions League-kampe. Lykkedes det gæsterne at holde Bayern fra fadet, får du din indsats 11.00 gange igen.

3. The Gunners har ikke scoret i deres seneste to europæiske kampe. Clean sheet til Bayern giver odds 2.05.

2. Arjen Robben har lavet fem kasser og fem målgivende afleveringer i sine seneste 10 Champions League-kampe for Bayern på eget græs. Hollænderen har odds 5.75 som første målscorer.

1. Mesut Özil scorede sit første mål i 17 kampe mod Everton lørdag. Tyskeren, der brændte straffe i første opgør, har odds 6.50 som målscorer tirsdag aften i München.


Klik her for at læse den vigtigste statistik før kampen på Allianz!