Champions League: 10 ting du skal vide før Bayern München - Manchester City


10. Bayern München har vundet sine seneste 10 Champions League-kampe, hvilket er rekord i turneringen. Tyskerne er favoritter tirsdag mod Manchester City med odds 1.42.

9. Det tyske storhold er ubesejret i 40 Bundesliga-kampe og har odds 1.11 på enten at få uafgjort eller vinde på Dobbeltchancen.

8. Bayerns seneste nederlag i Europa var mod Arsenal i sidste sæsons returopgør i ottendedelsfinalerne i Champions League. Manchester City har odds 7.00 tirsdag aften.

7. Arsenal formåede at holde buret rent i den kamp, der endte 2-0 til englænderne. City har odds 12.50 på at vinde uden at indkassere mål.

6. Begge klubber har vundet 7-0 i deres respektive ligaer i denne sæson, efter at Bayern bankede syv kasser ind mod Werder Bremen så sent som i søndags (se videoen herunder). Over 4.5 mål kaster odds 3.95 af sig, mens under 4.5 mål giver odds 1.24.

 
5. Pepe Guardiolas mandskab vandt 3-1 på Etihad i det omvendte opgør tidligere på efteråret. En gentagelse af det resultat er sat til odds 12.50.

4. Bayern slog City 2-0, sidst de to klubber mødtes i Champions League på Allianz Arena. Dét resultat giver odds 9.00.

3. De forsvarende Champions League-vindere har holdt buret rent i deres fire seneste opgør i turneringen på eget græs. Sydtyskerne har odds 2.50 på at vinde uden at indkassere scoringer.

2. Sergio Aguero har lavet seks mål i fem europæiske optrædener i denne sæson. Angriberen har odds 9.00 som første målscorer.

1. Mario Mandzukic har fundet nettet 11 gange i alle turneringer i denne sæson. Kroaten har odds 1.98 som målscorer.


Klik her for at læse optakten til FC Københavns brag i Parken mod Real Madrid!