Champions League: 10 ting du skal vide før Chelsea - Galatasaray


10. Chelsea har vundet 10 af sine seneste 12 Champions League-kampe. Værterne er favoritter til at vinde tirsdag med odds 1.38.

9. Galatasaray har aldrig vundet i England. Gæsterne har odds 8.75 på at levere sensationen.

8. The Blues er ubesejret mod Galatasaray i alle turneringer, hvor det er blevet til to sejre og én uafgjort. José Mourinhos mandskab har odds 1.15 på at avancere til næste runde.

7. Chelsea er også ubesejret i sine seneste syv knockoutkampe i turneringen med fire sejre og tre uafgjorte. Englænderne har odds 1.08 på enten at vinde eller spille uafgjort på Dobbeltchancen.

6. Det første opgør i Tyrkiet endte 1-1. En gentagelse af det resultat giver odds 9.00 tirsdag aften.

5. Fernando Torres blev første målscorer i den første kamp. Spanieren har odds 5.10 på at gøre det igen på Stamford Bridge.

4. Torres har scoret seks gange i de seneste fem kampe, han er startet på banen i Champions League. Angriberen har odds 2.30 på at score.

3. Chelsea har kun indkasseret fire mål i denne europæiske kampagne - kun Atletico Madrid har en bedre defensiv statistik. Rent bur til hjemmeholdet giver odds 1.82.

2. Galatasaray har ikke holdt buret rent i sine seneste 16 udekampe i Champions League. Tyrkerne har odds 7.00 på at holde Chelsea fra fadet.

1. Didier Drogba har lavet 17 Champions League-mål på Stamford Bridge, hvilket ingen anden spiller har præsteret. Angriberen har odds 10.00 som første målscorer.
 

Drogba scorede for Chelsea mod Barcelona: 

Klik her for at læse optakten til tirsdagens opgør mellem Real Madrid og Schalke 04!