Champions League: 10 ting du skal vide før Anderlecht-Arsenal


10. Anderlechts og Arsenals hidtil eneste indbyrdes møde var i den såkaldte Inter-Cities Fairs Cups finale i 1970, da englænderne med nød og næppe besejrede belgierne 4-3 over to kampe (se videoen herunder). Arsenal har odds 1.90 på at vinde igen onsdag aften 44 år senere.

9. Arsenal har en 7-2-3-resultatstatistik mod belgiske klubber i de europæiske turneringer, men har kun vundet to gange i Belgien - begge gange mod Standard Liège. The Gunners har odds 1.26 på at få point. 

LÆS MERE: Vores eksperter er uenige om udfaldet af kampen mellem Liverpool og Real Madrid!

8. Anderlecht ligger nummer ét i Belgien og har en 6-6-1-statistik i ligaen og i Europa i denne sæson. Hjemmeholdet har odds 4.00 på at besejre Arsenal.

7. Besnik Hasis udvalgte er dog uden sejr i tre kampe - klubbens dårligste stime siden april sidste år. Uafgjort giver odds 3.70.

6. Alexis Sanchez har scoret seks kasser i sine seneste ni optrædener for Arsenal inklusiv kampens første mål mod Hull i weekenden. Chileneren har odds 6.00 som første målscorer.

5. Den engelske landsholdsangriber Danny Welbeck har lavet otte mål i 10 kampe for klub og landshold, siden han kom fra Manchester United på transfervinduets sidste dag. Arsenal-bomberen har odds 6.50 på at score mindst to mål onsdag aften.

4. Welbeck har flere skudforsøg per Champions League-kamp (4,5) end nogen anden spiller på de to hold. Den 23-årige angriber har odds 7.50 på at score med hovedet.

LÆS MERE: Kan Juventus hente tre point i Olympiakos' heksekeddel? Læs optakt og spilforslag her!

3. Anderlechts Chancel Mbemba Mangulu (28) har lavet flere defensive clearinger i Champions League end nogen anden spiller i denne sæson. Arsenal har odds 5.75 på ikke at score.

2. The Gunners har kun haft syv skud på mål i to Champions League-kampe i denne sæson - sammenlignet med Anderlechts fire. Under 1.5 mål giver odds 4.50.

1. Aleksandar Mitrovic er Anderlechts ligatopscorer med fem mål. Han har endnu sit første europæiske mål til gode og har odds 6.75 som første målscorer onsdag aften.

LÆS MERE: Følg vores dækning af Champions League!