Champions League: 10 ting du skal vide før Atlético Madrid - Chelsea


10. Atletico Madrid har vundet to af sine eneste tre europæiske kampe mod engelske hold. Værterne er favoritter i tirsdagens første semifinale med odds 1.84.

9. Mens han var træner i Real Madrid, vandt José Mourinho tre ud af i alt fire møder med Atletico. Gæsterne fra London har odds 5.00.

8. Den spanske hovedstadsklub har spillet fire ud af sine ni europæiske kampe i England uafgjort, mens fire er tabt og blot én vundet. Uafgjort er pt. sat til odds 3.35.

7. I modsætning til alle andre hold i turneringen er Diego Simeones udvalgte ubesejret i denne sæsons Champions League. Atletico har odds 1.18 på enten at vinde eller spiller uafgjort på Dobbeltchancen.

6. Chelsea har kun tabt én af sine seneste 10 Champions League-knockoutkampe. Englænderne har odds 2.00 på ikke at tabe tirsdag i Madrid.

5. Klubberne har i alt lavet 13 mål i tre indbyrdes opgør af betydning. Over 3.5 mål tirsdag aften giver odds 5.00.

4. Atletico har den bedste defensive statistik i turneringen med fem indkasserede mål i 10 kampe. Clean sheet til værterne giver odds 1.94.

3. La Liga-førerholdet har scoret i hver eneste Champions League-kamp i den igangværende kampagne - noget kun Bayern München kan matche. Rent bur til Chelsea giver odds 3.55.

2. Sidst de to klubber mødtes, slog Atletico Chelsea 4-1 i den europæiske supercup anno 2013. En gentagelse af det resultat giver odds 38.00.

1. Diego Costa har scoret syv mål i seks Champions League-optrædener. Angriberen har odds 4.00 som første målscorer.

Gå på opdagelse i vores mere end 260 spil på Champions League!