Champions League: 10 ting du skal vide før Atlético Madrid - FC Barcelona


10. Atletico Madrid tager et 1-1-resultat med hjem til Vicente Calderon, efter at klubben for fjerde gang i træk spillede uafgjort mod Barcelona. En femte pointdeling i træk onsdag giver odds 3.50.

9. Barcelona havde bolden 71 pct. af tiden og havde 14 skudforsøg mod Atleticos 4 på Camp Nou - alligevel scorede catalanerne kun ét mål. Barca har odds 2.20 på at vinde og gå videre til semifinalerne.

8. Brasilianske Neymar scorede Barcelonas udligningsmål mod Atletico. Det var angriberens blot tredje mål i 10 optrædener siden midten af februar. Neymar har odds 3.50 som målscorer onsdag.

7. Der er i alt blevet scoret fire mål i de fire indbyrdes kampe i denne sæson. 0-0 er i skrivende stund sat til odds 9.50.

6. Barcelona har vundet sine seneste syv kampe bortset fra den uafgjorte kvartfinalekamp i den forgangne uge. Gerardo Martinos udvalgte har odds 1.35 på heller ikke at tabe onsdag aften.

5. Lionel Messi blev dobbelt målscorer for Barcelona i weekendens 3-1-ligasejr over Real Betis. Argentineren har odds 7.50 på som minimum at gentage bedriften mod Atleti.

4. La Ligas førerhold, Atletico, har vundet syv af sine seneste otte kampe og er ubesejret i fire indbyrdes opgør mod Barcelona i denne sæson. Hjemmeholdet har odds 3.35 på at vinde og avancere til semifinalerne.

3. Raul Garcia scorede Atleticos sejrsmål i 1-0-sejren over Villarreal lørdag aften - midtbanespillerens 12. mål i 36 kampe. Garcia, der scorer i hver tredje kamp, har odds 9.00 som første målscorer.

2. Champions League-klubberne har for vane at score i de første 15 minutter efter pausen; 64 af turneringens 339 mål i denne sæson er scoret i det tidsrum. Over 1.5 mål efter pausen giver odds 2.14.

1. David Villa scorede mod Barcelona i den spanske supercup tidligere på sæsonen - den spanske angribers første mål mod sin tidligere klub. Villa har ikke scoret siden den 8. marts, men har odds 18.00 på som minimum at score to gange onsdag aften i den spanske hovedstad.

Her har du 10 vigtige fakta forud for onsdagens anden kvartfinalereturkamp mellem Bayern og United!