Champions League: 10 ting du skal vide før Chelsea-Sporting Lissabon


10. Chelsea besejrede Sporting Lissabon 1-0 i det første opgør mellem de to klubber tilbage i september. Nemanja Matic scorede på ét af The Blues' syv skud på mål. Chelsea har odds 1.67 på at vinde igen.

9. Otte gule kort blev uddelt i opgøret i Lissabon, hvilket matcher den hidtidige rekord i denne sæsons Champions League. Diego Costa har odds 26.00 på at få rødt kort onsdag aften.

8. Chelsea led sit første nederlag i sæsonen lørdag, da Newcastle vandt 2-1 på hjemmebane. Sidst Chelsea har tabt to i træk, var i marts/april, og Sporting har odds 5.70 på at vinde.

7. Didier Drogba scorede sit sjette sæsonmål på St James' Park, og angriberen har nu lavet tre mål i sine seneste fire optrædener. Drogba har odds 2.55 på at score.

6. Lissabon har vundet fire kampe i træk for første gang siden april. Gæsterne skal vinde for at være sikre på avancement, og de har odds 2.25 på at få point på Dobbeltchancen.

Se målene fra Schalke-Chelsea (0-5):

5. Chelsea har haft flere forsøg på mål efter fem Champions League-kampe end noget andet hold i denne sæson (39), mens Sporting kan prale af 35. Over 4.5 mål giver odds 6.75.

4. Islam Slimani har lavet to mål i turneringen og seks i den portugisiske liga i denne sæson. Spilleren fra Algeriet har odds 31.00 på at score minimum to mål.

3. Diego Costa har ikke scoret i sine seneste tre kampe for Chelsea - hans længste stime uden mål, siden han kom til London i sommers. Costa har lavet 11 mål i sæsonen og har odds 4.10 som første målscorer.

2. Sporting har scoret tre mål eller flere i hver eneste af sine seneste fire kampe. Gæsterne har odds 4.00 på at score over 1.5 mål på Stamford Bridge.

1. Cesc Fabregas har lavet tre målgivende afleveringer i Europa i denne sæson, og alle tre er lavet i første halvleg. Chelsea har odds 1.39 på at score først onsdag aften.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Champions League!