Champions League: 10 ting du skal vide før Liverpool-Real Madrid


10. Liverpool har vundet alle sine tre hidtidige møder med Real Madrid - inklusiv Europa Cup-finalen i 1981. The Reds har odds 4.00 på at vinde onsdag aften på Anfield.

9. Sidst klubberne mødtes, var i Champions Leagues knald-eller-fald-kampe i sæsonen 2008/09, hvor Liverpool vandt begge kampe og holdt buret rent to gange. Hjemmeholdet har odds 8.50 på at vinde uden at lukke mål ind.

LÆS MERE: Kan Liverpools Premier League-rivaler Arsenal besejre Anderlecht på udebane? Her er den vigtigste statistik!

8. Steven Gerrard scorede to gange, da Liverpool slog Real 4-0 på Anfield i ovennævnte sæson (se videoen herunder) og har lavet tre kasser for klubben i denne sæson. Gerrard har odds 5.10 som målscorer.

7. Søndagens 3-2-sejr over QPR sikrede Liverpool sin anden sejr i træk for første gang siden april. Værterne har odds 1.95 på at få point onsdag aften.

6. Real Madrid har vundet sine seneste syv kampe og har lavet fem mål i fire af disse sejre. De spanske gæster har odds 6.75 på at score over 3.5 mål.

5. Carlo Ancelottis udvalgte har i de seneste syv kampe en samlet målscorer på 26-5 og et målgennemsnit på 3,7 per kamp. Gæsterne har odds 2.90 på at føre ved pausen og vinde kampen.

4. Portugisiske Cristiano Ronaldo har scoret i hver eneste af sine seneste 10 kampe for klub og land (18 mål i alt). Angriberen har odds 3.70 som første målscorer.

LÆS MERE: Se Mikkel Bischoff og Per Marxen mundhugges om udfaldet af kampen på Anfield!

3. Javier Hernandez har lavet tre mål i syv optrædener mod Liverpool i Manchester Uniteds trøje. Lejespilleren har odds 2.95 på at nette for Real.

2. Philippe Coutinhos scoring mod QPR søndag var hans første mål for Liverpool i 11 kampe siden sejrsmålet i en anden 3-2-sejr - mod Manchester City - i april. Coutinho har odds 81.00 på at score i en 3-2-sejr til Liverpool.

1. De to klubber har i alt kun spillet fire kampe uafgjort ud af 24 mulige i denne sæson (efter ordinær spilletid). En sejr til ét af holdene på Dobbeltchancen giver odds 1.29.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Champions League!