Champions League: 10 ting du skal vide før Manchester City-CSKA Moskva


10. Manchester City og CSKA Moskva spillede for første gang uafgjort i en indbyrdes kamp, da de to klubber mødtes i sidste måneds omvendte opgør. Endnu en pointdeling giver odds 6.25.

9. City har vundet to af sine tre møder med CSKA inklusiv en 5-2-ydmygelse af det russiske hold for et år siden (se videoen herunder). City har odds 1.25 på at vinde igen onsdag aften i Manchester.

8. CSKA har kun vundet én ud af sine seneste fem kampe og har fået ét point i tre Champions League-kampe i denne sæson. Russerne har odds 4.00 på at få point på Dobbeltchancen.

7. Citys 1-0-sejr over Manchester United i søndags kom efter to nederlag i træk - klubbens værste stime siden marts. Endnu en 1-0-sejr giver odds 8.00.

6. Sergio Aguero scorede Citys sejrsmål mod United - angriberens 12. mål i 14 kampe i denne sæson. Argentineren har odds 12.00 på at lave mindst tre mål onsdag aften.

 

5. James Milner scorede Citys andet mål i Moskva sidste måned - midtbanespillerens andet Champions League-mål i 15 optrædener. Milner har odds 6.00 som målscorer.

4. CSKA har kun holdt målet rent i én ud af seks kampe og har i den periode lukket 10 mål ind. City har odds 3.30 på at score over 3.5 mål.

3. Ahmed Musa har haft flere skud inden for rammerne i Champions League end nogen anden spiller på de to hold (4). CSKA-angriberen har odds 5.10 på at score.

2. CSKA har haft dobbelt så mange hjørnespark (20) som City (10) i denne udgave af Champions League. Musa har odds 16.00 på at score på et hovedstød.

1. CSKA har dog kun afsluttet på fire indlæg i tre kampe, og russerne har odds 2.08 på at tabe uden at score i Manchester.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Champions League med optakter, statistikker og Unibet TV!