Champions League: 10 ting du skal vide før Manchester City-Roma


10. Manchester City har tabt sine seneste tre Champions League-kampe - klubbens værste stime i Europa nogensinde. Værterne er favoritter med odds 1.65.

9. City har tabt fire af sine seneste syv kampe mod italienske hold i Europa. Roma har odds 5.40 på at vinde.

8. De engelske mestre har kun vundet én af de syv kampe, mens to er endt uafgjort. Pointdelingenen kaster odds 4.00 af sig.

7. Blackburn Rovers er den engelske klub, der senest har tabt sine to første gruppekampe i Champions League (1995/96). City har odds 1.17 på at få point.

6. Roma har ikke holdt buret rent i en eneste af sine seneste ni Champions League-kampe. City har odds 3.00 på at score over 2.5 mål.

5. Romerne sikrede sig klubbens største sejr i Champions League, da de besejrede CSKA Moskva med 5-1 i den første gruppekamp. En udesejr med mere end ét mål giver odds 11.50.

4. Manuel Pellegrinis udvalgte har spillet de seneste fire kampe mod italienske hold uafgjort 1-1. Det resultat giver odds 8.00.

3. Hvis han spiller, bliver Ashley Cole den 11. britiske spiller, der optræder for en udenlandsk klub i turneringen. Venstrebacken har odds 19.00 på at markere mærkedagen med et mål.

2. Gervinho scorede to gange mod CSKA, og den tidligere Arsenal-angriber har odds 18.00 på at score to mål eller derover tirsdag aften.

1. Sergio Aguero har scoret fem mål i sine seneste fem Champions League-kampe på Etihad. Han har odds 4.70 som første målscorer.

 

LÆS MERE: Følg vores dækning af Champions League