Champions League: 10 ting du skal vide før Manchester United - Bayern München


10. Manchester United har vundet sine seneste fem Champions League-kampe mod tyske modstandere. Værterne har odds 6.80 på at tage sejren tirsdag aften.

9. Bayern München har vundet sine seneste syv udekampe i turneringen. Gæsterne er storfavoritter til odds 1.46.

8. Tyskerne er ubesejret i deres senste ni udekampe i Champions League, hvor det er blevet til otte sejre og én uafgjort. Bayern har odds 1.11 på ikke at tabe tirsdag på Dobbeltchancen.

7. United har vundet alle fire hjemmekampe i denne sæsons turnering. Englænderne har odds 2.80 på ikke at tabe på Dobbeltchancen.

6. Den seneste tyske klub, der har holdt United fra at score i Champions League, var netop Bayern München i 2002. Clean sheet til udeholdet giver odds 2.25.

5. Bayern er kun gået fra banen uden at score i én af sine seneste 27 europæiske kampe. Rent bur til United er i skrivende stund sat til odds 7.50.

4. Sidst klubberne mødtes, var i 2009/10-kvartfinalerne, hvor United vandt returkampen 3-2 på Old Trafford. En gentagelse af det resultat er sat til odds 40.00.

3. The Red Devils røg dog ud på reglen om udebanemål efter at have tabt 1-2 i München. 2-1-sejr til Bayern tirsdag giver odds 8.50.

2. Bayern har fået flere straffespark end nogen anden klub i Champions League i denne sæson (4). Kun to er dog resulteret i scoringer. De tyske mestre har odds 4.50 på at score på straffe.

1. Frank Ribery har skabt 21 målchancer i den nuværende Champions League-kampagne - mere end nogen anden spiller. Franskmanden, der desuden har lavet tre kasser, har odds 6.75 som førtse målscorer.


Klik her for at læse statistikken forud for tirsdagens anden kvartfinale mellem Barcelona og Atletico!