Champions League: 10 ting du skal vide før Real Madrid - Bayern München


10. Seks af de seneste 11 kampe mellem Real Madrid og Bayern München er sluttet 2-1 til hjemmeholdet. Real har odds 9.50 på at vinde med disse cifre på Bernabeu.

9. Bayern og Real har hver især vundet tre af de seneste seks europæiske knockoutopgør mellem de to storklubber (siden maj 2000). Tyskerne er favoritter til at avancere til finalen med odds 1.60.

8. Sidst Bayern slog Real på Bernabeu, var i maj 2001, da Giovane Elber scorede kampens eneste mål efter 55 minutter. Bayern har tabt sine seneste fire udekampe mod Real, men har odds 2.88 på at vinde onsdag aften.

7. Real Madrid har vundet fem af sine seneste seks kampe og har holdt målet rent fire gange. Los Blancos har odds 4.50 på at vinde uden at indkassere mål.

6. Gareth Bale scorede sejrsmålet i Reals Copa del Rey-finalesejr over Barcelona sidste onsdag. Waliseren har lavet seks kasser i seks kampe og har odds 2.90 som målscorer.

5. Bayern slog Braunschweig 2-0 i Bundesligaen lørdag og fik dermed sin blot tredje sejr i seks kampe. De tyske mestre har odds 16.00 på at vinde 2-0 i Spanien.

4. Claudio Pizarro scorede sit blot sjette sæsonmål, da han blev første målscorer mod Braunschweig. Angriberen har ikke scoret i fire Champions League-optrædener i denne sæson, men har odds 3.40 på at komme på tavlen mod Real.

3. Cristiano Ronaldo er topscorer i turneringen med 14 mål i denne sæson - fire flere end nummer to, Zlatan Ibrahimovic (PSG). Ronaldo har odds 4.50 som første målscorer.

2. Real Madrid har lavet 9,2 pct. af denne sæsons Champions League-mål (32 ud af 348). Spanierne laver i gennemsnit 3,2 mål per kamp og har odds 4.50 på at score over 2,5 onsdag aften.

1. Bayern-fløjen Arjen Robben har tredjeflest skud på mål i denne sæsons Champions League (24), men har kun lavet fire mål. Hollænderen har odds 3.30 som målscorer.

Se alle vores Champions League-odds her!