Champions League: 10 ting du skal vide før Real Madrid - Borussia Dortmund


10. Real Madrid og Borussia Dortmund har mødt hinanden otte gange, og begge hold har vundet tre kampe. Hjemmeholdet har vundet tre af de seneste fire indbyrdes opgør, og Real har odds 1.34 på at fortsætte tendensen onsdag aften.

9. Sidst de to klubber mødtes på Bernabeu, var i sidste sæson, da Madrid slog Dortmund 2-0, men ikke kvalificerede sig til finalen. En gentagelse af det resultat giver odds 8.50.

8. Real Madrid scorede som sagt kun to mål i førnævnte kamp, selvom hjemmeholdet havde 18 skudforsøg mod Dortmunds seks. Spanierne har odds 2.12 på at score over 2.5 mål onsdag aften.

7. Fem af de seneste syv mål i kampe mellem de to klubber er scoret efter pausen. Mål til begge hold i anden halvleg giver odds 3.15.

6. Real Madrid har vundet syv af sine otte Champions League-kampe i denne sæson og har odds 2.40 på at slå Dortmund uden at indkassere mål.

5. Dortmund slog VfB Stuttgart 3-2 i weekenden og fik dermed sin fjerde udesejr i træk. Tyskerne har odds 8.75 på at slå Real på Bernabeu.

4. Marco Reus scorede hattrick mod Stuttgart, hvilket bragte den tyske landsholdsspiller op på 15 sæsonmål. Midtbanespilleren har odds 10.00 som første målscorer onsdag aften i den spanske hovedstad.

3. Cristiano Ronaldo har scoret flest mål (13), haft flest skud på mål (32) og flest skud i alt (48) i Champions League denne sæson. Den portugisiske angriber har odds 12.00 på at lave hattrick.

2. Robert Lewandowski har lavet seks af Dortmunds 16 måli Europa i denne sæson, men misser onsdagens kamp på grund af en skade. Dortmund har odds 2.25 på ikke at score.

1. Gareth Bale scorede to gange i Los Blancos' 5-0-sejr over Rayo Vallecano lørdag - waliserens første mål siden en landsholdsscoring først i marts. Bale har odds 4.80 som første målscorer.


Klik her for at læse den taktiske optakt til onsdagens anden kvartfinale, PSG - Chelsea!