Champions League: 10 ting du skal vide før Roma-Manchester City


10. Manchester City og Roma spillede 1-1 i den første indbyrdes kamp mellem de to klubber tilbage i september. Der var blot seks skud på mål i opgøret, og du får odds 3.55 på endnu en uafgjort onsdag aften.

9. City har vundet fem kampe i træk for første gang siden slutningen af sidste sæson. Sidst englænderne vandt seks opgør i træk, var i januar, og gæsterne har odds 2.85 på at vinde.

8. Citys 1-0-sejr over Everton lørdag var blot holdets tredje clean sheet i 12 kampe. Gæsterne har odds 1.79 på først at lukke mål ind i Rom.

7. Roma er ubesejret i fem kampe (3-2-0), men har tabt sine seneste to Champions League-opgør med samlet 1-9. Romerne har odds 1.45 på at få point.

6. Adam Ljajic blev dobbelt målscorer, da Roma spillede 2-2 mod Sassuolo i weekenden, hvilket betyder, at angriberen nu har lavet seks sæsonmål. Ljajic har odds 3.20 på at score sit første Champions League-mål i denne sæson.

LÆS MERE: Her er den vigtigste statistik forud for Chelsea-Sporting!

5. Sergio Aguero har scoret 71 pct. af Citys Champions League-mål i denne sæson (fem ud af syv), men er ikke med i Rom på grund af en skade. City har odds 3.30 på ikke at score.

4. Yaya Toure, der scorede Citys sejrsmål mod Everton, misser ligeledes kampen på grund af karantæne. City har vundet 50 pct. af sine kampe, når Toure er startet inde og har odds 2.45 på at tabe til Roma.

3. Roma har indkasseret flere skudforsøg på mål (18,6) end noget andet hold bortset fra Maribor (22,8) i Champions League i denne sæson. Italienerne har odds 3.85 på at lukke mål ind i begge halvlege.

2. Francesco Totti har lavet to mål og har haft seks skudforsøg i denne sæsons europæiske kampe - sammenlignet med to scoringer i Serie A på 22 forsøg. Den 38-årige anfører har odds 6.75 på at score kampens sidste mål.

1. Den tidligere Arsenal-angriber Gervinho er løbet oftere offside end nogen anden spiller i de første fem gruppekampe (7). Ivorianeren har odds 2.85 som målscorer.