Champions League: 10 ting du skal vide før Manchester City - FC Barcelona


10. Manchester City har vundet sine seneste fire Champions League-kampe. Hjemmeholdet har odds 2.95 på at vinde tirsdagens ottendedelsfinale.

9. Barcelona har vundet ni ud af de seneste 13 opgør i alle turneringer. Spanierne er favoritter med odds 2.40.

8. Det er første gang, de to klubber mødes i en betydende kamp. Uafgjort er sat til odds 3.55.

7. Barcelona har kun vundet én af sine seneste otte knald-eller-fald-kampe i Champions League. City har odds 1.60 på enten at vinde eller få uafgjort på Dobbeltchancen.

6. De spanske mestre har desuden spillet fem udekampe i knockoutfasen uden så meget som én sejr. Barca har odds 1.43 på ikke at tabe på Dobbeltchancen.

5. City har scoret i alle sine ni Champions League-kampe på eget græs. Rent bur til Barcelona kaster odds 4.00 af sig.

4. 18 kasser har der været i Citys seneste tre kampe i Europa. Over 4.5 mål tirsdag aften giver odds 4.70, mens under 4.5 mål giver odds 1.18.

City og Bayern scorede i alt fem mål i et indbyrdes møde tidligere på sæsonen:

3. Alvaro Negredo har scoret fem mål i tre Champions League-optrædener på Etihad i denne sæson. Spanieren har odds 6.50 på at åbne scoringen mod sine landsmænd.

2. Pedro har lavet 17 kasser i alt for Barcelona i denne sæsonen. Den spanske landsholdsspiller har odds 3.60 som målscorer tirsdag aften.

1. Lionel Messi har lavet seks mål i seks Champions League-kampe i denne sæson. Argentineren har odds 4.90 som første målscorer.


Klik her for at se UNIBET TV's optakt og spilforslag til Manchester City - FC Barcelona!