Champions League: 10 ting du skal vide før Manchester United - Bayer Leverkusen


10. Manchester United har tabt sine seneste to Champions League-kampe på Old Trafford mod Cluj og Real Madrid (se videoen herunder). Bayer Leverkusen har odds 5.00 på at vinde.


9. Dette er The Red Devils 18. Champions League-deltagelse i træk. United er med odds 1.78 favorit til at begynde med en sejr.

8. United har ikke vundet i sine seneste fire kampe i Europa - tre er tabt, og én er endt uafgjort. Uafgjort tirsdag aften giver odds 3.60.

7. De engelske mestre har aldrig tabt til Bayer Leverkusen i Champions League. To kampe er vundet, og to er endt uafgjort. En United-sejr eller uafgjort giver odds 1.16 på dobbeltchancen.

6. Leverkusen har ikke vundet i sine seneste 12 udekampe i Champions League (tre uafgjorte og ni nederlag), og den tyske klub har aldrig slået et engelsk hold på udebane. David Moyes' tropper har odds 3.15 på at vinde uden at indkassere mål.

5. I deres syv kampe mod engelske hold i Champions League har tyskerne lukket 17 mål ind. Over 2.5 mål til United giver odds 3.45, mens under kaster odds 1.26 af sig.

4. Gæsterne har kun lavet fem mål i deres syv Champions League-opgør i England. Leverkusen har odds 1.40 på at score og 2.60 på ikke at score.

3. United slog Crystal Palace 2-0 på Old Trafford sidste lørdag. En gentagelse af det resultat giver odds 9.50.

2. Inden da havde United ikke scoret i to kampe i træk - 0-0 mod Chelsea og 0-1 mod Liverpool. De to resultater giver henholdsvis odds 12.50 og 14.00.

1. Stefan Kießling har lavet seks mål i seks kampe i alle turneringer i denne sæson. Angriberen har odds 8.00 på at score på et hovedstød.
 

Kießling lavede 26 mål i alle turneringer i sidste sæson:

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet

Klik her for at læse Per Marxens blogindlæg om de tysk-engelske dueller i årets Champions League