Champions League: 10 ting du skal vide før Manchester United - Olympiakos


10. Olympiakos fik sin første sejr over Manchester United i fem forsøg, da de to klubber spillede det første af to opgør i Athen for tre uger siden. Det græske mandskab har odds 1.42 på at avancere til kvartfinalerne i Champions League onsdag aften.

9. Olympiakos vandt 2-0 i den første kamp, hvor grækerne havde ni skudforsøg mod Uniteds fire, selvom værterne kun havde 39,5 pct. af boldbesiddelsen. Olympiakos har odds 28.00 på at vinde 2-0 igen.

8. United kunne prale af en målscore på 12-2 i sine første fire kampe mod Olympiakos. Englænderne har odds 1.53 på at vinde onsdag.
 

Se United vinde 3-0 over Olympiakos i oktober 2001:


7. David Moyes' hold har tabt to af sine seneste tre kampe og blot vundet to ud af syv. Uafgjort på Old Trafford er sat til odds 4.30.

6. Mindst ét af holdene er ikke kommet på tavlen i Uniteds fem seneste kampe. Hjemmeholdet har odds 2.30 på at vinde med rent bur.

5. Olympiakos slog Panthrakikos 2-0 lørdag efter at have tabt to kampe i træk - klubbens dårligste stime siden august 2010. De rødhvide fra Piræus har odds 6.50 på at vinde onsdag aften.

4. Nelson Valdez scorede Olympiakos' åbningsmål i weekenden - angriberens andet mål i seks optrædener, efter at han kom til den græske hovedstad fra Rubin Kazan i vinters. Valdez har odds 11.00 som målscorer.

3. Phil Jones er den seneste spiller, der har scoret for United i Champions League. Forsvarsspilleren scorede sejrsmålet mod Shakhtar tilbage i december og har lavet tre mål i alt i denne sæson. Jones har odds 12.50 som målscorer.

2. Wayne Rooney har lavet flest målgivende afleveringer i denne sæsons udgave af Champions League (6), mens det blot er blevet til to kasser for den engelske landsholdsangriber. Rooney har odds 1.65 på ikke at score onsdag.

1. Alejandro Dominquez bruger i gennemsnit 3,3 skud på at lave ét mål i Europa efter at have scoret tre gange på 10 forsøg. Olympiakos-spilleren har odds 4.90 som målscorer i Manchester.


Klik her for at læse statistikken forud for onsdagens andet returopgør mellem Dortmund og Zenit!