Champions League: 10 ting du skal vide før Marseille - Arsenal


10. Arsenal får fransk modstand i Champions Leagues gruppespil for tredje år i træk, og The Gunners har ikke tabt til en fransk klub siden oktober 2002. London-klubben har odds 2.30 på at slå Marseille onsdag.

9. Det seneste nederlag lød på 1-2 og kom på hjemmebane mod Auxerre, Siden dengang har Arsenal spillet mod Marseille to gange, og her er det endt med en engelsk sejr og en uafgjort. Arsenal har odds 8.00 på at gentage 1-0-udesejren fra oktober 2011.
8. Marseille har en 3-1-1-statistik fra sine første fem kampe i Ligue 1 i denne sæson, men har ikke vundet i de to seneste kampe. Franskmændene har odds 3.30 mod Arsenal.
7. Begge klubber har scoret i samtlige kampe, de har medvirket i denne sæson. Der gives odds 1.72 på, at begge hold scorer i den franske havneby onsdag aften.
 
6. Mesut Özil lavede en assist blot 11 minutter inde i sin Arsenal-debut denne weekend. Den tyske landsholdsspiller lagde op til fem af Real Madrids mål i Champions League sidste sæson og har odds 5.50 på selv at score.
5. Aaron Ramsey scorede sejrsmålet i det 90. minut, sidst de to klubber mødte hinanden på Stade Velodrome i 2011. Den walisiske landsholdsspiller har allerede lavet seks mål for klub og landshold i denne sæson og har odds 6.00 som målscorer onsdag.
4. Andre-Pierre Gignac har lavet tre mål for Marseille i denne sæson, men har ikke nettet siden 24. august. Angriberen har odds 5.75 som første målscorer.

Se eller gense Gignacs mål mod Valenciennes her:

3. Arsene Wengers tropper har kun tabt én af deres seneste 17 kampe; det var et 1-2-nederlag ude mod Tottenham i marts. The Gunners har odds 1.30 på enten at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.
2. Arsenal har scoret først i alle syv kampe i denne sæson og har odds 1.75 på at gøre det samme onsdag aften.
1. Mathieu Flamini har allerede fået to gule kort i to optrædener for Arsenal. Franskmanden fik advarsler i samtlige tre af sine Champions League-kampe sidste sæson og har odds 3.00 på at se gult onsdag.