Champions League: 10 ting du skal vide før Paris Saint-Germain - Bayer Leverkusen


10. Paris Saint-Germain fører 4-0 inden ottendedelsfinalen i Champions League mod Leverkusen. Det var niende gang i denne sæson, at pariserne scorede fire mål eller derover. PSG har odds 14.00 på at vinde 4-0 igen.

9. De franske mestre har vundet deres seneste fem kampe og er ubesejret i ni. PSG har odds 1.38 på at vinde.

8. Leverkusen derimod spillede uafgjort mod Hannover i weekenden efter at have tabt de foregående fire opgør - klubbens værste stime siden marts 2012. X'et giver odds 5.00.

7.Tyskerne har kun scoret ni mål i Europa i denne sæson sammenlignet med PSG's 20 kasser. Hjemmeholdet har odds 3.50 på at vinde med handicap 0-2.

Se højdepunkter fra det første opgør her: 

6. Zlatan Ibrahimovic har scoret 10 af PSG's 20 Champions League-mål i denne sæson inklusiv to mod Leverkusen. Den svenske landsholdsspiller har odds 3.45 som første målscorer.

5. PSG har holdt buret rent i fire af sine seneste fem sejre. Franskmændene har odds 2.30 på at vinde uden at indkassere mål.

4. Angriberen Ezequiel Lavezzi scorede to gange for PSG mod Bastia i lørdags. Argentineren har nu lavet fem mål i 2014, efter at han blot lavede fem hele sidste år. Lavezzi har odds 2.50 som målscorer.

3. Leverkusens topscorer, Simon Rolfes, har lavet tre mål i syv europæiske optrædener denne sæson, men er ikke kommet på tavlen i sine seneste fire Champions League-kampe. Midtbanespilleren har odds 7.50 som målscorer.

2. Gregory van der Wiel og Thiago Motta har begge lavet fire målgivende afleveringer i Champions League - to færre end assistkongen Wayne Rooney. Van der Wiel har odds 11.00 på selv at score.

1. Ibrahimovic har scoret på 10 af sine 21 skud på mål i Europa i denne sæson - en effektivitet på 47 pct. Angriberen har odds 12.00 på at lave hattrick onsdag aften.
 

Klik her for at læse optakt og spilforslag til kampen i Paris!