Champions League: Atletico og Milan spiller målfattig gyser


Atletico Madrid 1.47 Uafgjort 4.50 Milan 7.25 (Kickoff tirsdag 20:45)


Milan og Seedorf skal tirsdag aften gøre det umulige for at kvalificere sig til kvartfinalerne i Champions League: Vinde over Atletico på Vicente Calderon med minimum to mål. Den stærkeste klubturnering i verden er fortsat Milans primære fokus i denne sæson (i første omgang "bare" avancement til kvartfinalerne), men Rossoneri viser for tiden en foruroligende grad af ustabilitet.

Simeones mandskab derimod kommer med en sejr i bagagen fra La Liga, hvor hovedstadsholdet vandt 2-0 på udebane over Celta Vigo (dobbelt målscorer: Villa), og spanierne ser ud til at være klar til tirsdagens kamp, der kan ende med at definere sæsonen for Los Colchoneros. Atletico er lige i hælene på storebror Real i ligaen, men foran Barcelona, der overraskende tabte til Valladolid i weekenden.

Hjemmeholdets argentinske træner er bevidst om, at der kan være en smule træthed blandt stamspillerne, da han har holdt rotationen meget begrænset, men tirsdag får vi stort set den samme start-11'er at se, som også spillede den første kamp på San Siro - dvs. med Diego Costa som spydspids og Raul Garcia lige bagved. Sidstnævnte foretrækkes sandsynligvis frem for Villa.

Atletico har indtil videre vundet seks af de syv kampe, holdet har spillet i denne sæsons Champions League. Spaniernes defensiv har desuden blot lukket tre mål ind.

Seedorf og vicepræsident Galliani har refereret til klubbens historie op til kampen samt eksemplerne på Milan-comebacks de seneste år - eksempelvis i 2007 da norditalienerne spillede 2-2 på hjemmebane mod Bayern og efterfølgende tog til München og vandt takket være mål af Seedorf og Inzaghi.

Kvaliteten på det hold, den hollandske træner kan sende på banen tirsdag aften i Madrid, er dog ganske anderledes, end det var tilfældet i 2007, og han må tilmed stille op uden karantæneramte Montolivo. Det forventes, at Essien - og ikke Muntari - erstatter den italienske landsholdsspiller, mens Balotelli er tilbage i angrebet, hvor han får assistance af Taarabt, Kakà (billedet) og Poli - sidstnævnte i en mere tilbagetrukket rolle.

Eneste tvivlsspørgsmål handler om venstreback-positionen, hvor Emanuelson umiddelbart er en smule foran De Sciglio. I denne sæsons udgave af Champions League har Milan kun vundet én udekamp (3-0 mod Celtic).

I de seneste tre Atletico-hjemmekampe i turneringen er der scoret under 2.5 mål, og også denne gang forventer vi et opgør, hvor holdene vil se hinanden an, og hvor målene ikke vil rasle ind. Under 2.5 scoringer giver det rigtig fine odds 1.96.


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!