Champions League: Bale & Co. holder tungen lige i munden i Dortmund


Det er ikke en aften, der tænkes tilbage på med glæde i Real Madrid eller hos José Mourinho for den sags skyld.

Portugiseren springer sandsynligvis kapitlet med titlen 24. april 2013 over, når han bladrer i historiebøgerne. Det var den dag, Robert Lewandowski fire mål sikrede Borussia Dortmund en forbløffende 4-1-sejr i den første af to Champions League-semifinaler mod Real Madrid.

Der er dog det med historien, at der altid kommer mere, og på en aften, hvor Mourinho gennemlevede endnu et skidt kapitel med Chelsea i Paris, fik Real Madrid revanche med en 3-0-sejr over Dortmund på Bernabeu, der gør returkvartfinalen til lidt af en walk in the park for spanierne.

Så langt er Real-spillerne naturligvis ikke gået i deres udtalelser forud for kampen; Gareth Bale har som sædvanlig garanteret, at han og hans holdkammerater går ind til kampen, som var det et hvilket som helst andet opgør, og Mourinhos efterfølger, Carlo Ancelotti, har taget Cristiano Ronaldo med i sin trup, selvom manden, der engang var verdens dyreste fodboldspiller, sad udenfor med en skade i weekendens 4-0-sejr over Real Sociedad.

Bale overstråler dog Ronaldo i øjeblikket.

Waliseren går ind til kampen i Dortmund efter det, der nok har været hans bedste uge i den relativt korte periode, han har været i den spanske hovedstad - et faktum, Reals officielle hjemmeside ikke har lagt skjul på.

Efter fire mål på syv dage inklusiv ét i sidste uges første kvartfinaleopgør forventes den tidligere Tottenham-spiller igen at starte inde på et Real Madrid-hold, der er lige så sikre på at gå videre, som oddset på 1.01 indikerer.

Dortmund kan give Real problemer og kan utvivlsomt få banket et mål ind på hjemmebane, men som Marco Reus har erkendt, så skal de gulsorte spille meget bedre, end tilfældet var i den første kamp i Madrid og i weekendens sejr over Wolfsburg, hvor mål af Lewandowski og Reus selv vendte kampen på hovedet og sikrede Dortmund en 2-1-sejr.

Det resultat vil dog ikke være nok mod Real, og det vil en gentagelse af sidste sæsons 4-1-kamp heller ikke, efter at tyskerne gik målløse fra Bernabeu.

Reals store forspring betyder, at et spil på 2-tallet til odds 2.33 er en smule risikabelt. I stedet finder vi muligvis spilværdien i odds 2.25 for over 3.5 mål.

Hvis begge spillere starter inde, så er odds 3.25 på, at Karim Benzema scorer flere mål end Reus, også værd at overveje, ligesom det ligner en tanke at satse på, at Real kommer på tavlen både før og efter pausen til odds 2.50 - noget klubben har præsteret i syv af sine ni Champions League-kampe i denne sæson.

Mulige målscorere

 

Bale er pt. den mest formstærke spiller på dette Real Madrid-hold, og det kan være en god idé at satse en lille bid på, at waliseren gør det, han også gjorde, sidst han var i Tyskland (nærmere bestemt i Schalke): Scorer to gange (odds 15.00). Et mere sikkert spil vil det dog være at satse på, at han scorer i kampen til odds 2.80.

Ligesom Bale kom Isco på tavlen i den første kamp i Madrid, og det spanske stortalent har odds 3.55 på at gentage kunststykket, mens Angel Di Maria, der banker på til en startplads, har odds 3.95.

Lewandowski missede det første opgør, men polakken er tilbage tirsdag, hvor han har odds 6.00 som første målscorer.

Resultattip:
Borussia Dortmund 1 Real Madrid 3 / odds 15.00 

Udvalgte spilforslag:
Over 3.5 mål / odds 2.25
Gareth Bale som målscorer / odds 2.80

I tirsdagens anden kvartfinalereturkamp mødes Chelsea og PSG. I Unibet TV-studiet tror eksperterne på endnu en fransk sejr!