Champions League: Barcelona knuser Ajax' drømme om andenpladsen


Ajax 7.00 Uafgjort 4.30 FC Barcelona 1.52 (Kickoff tirsdag 20:45)


Med fem point ned til nummer to i Gruppe H har de spanske mestre fra Barcelona med al sandynlighed allerede sikret sig førstepladsen i gruppen, der også tæller Milan, Ajax og Celtic. Tirsdag aften kan Barcelona så også sikre sig selv rent matematisk ved at vinde i Amsterdam.

Værterne, Ajax, kommer med to 3-0-sejre i bagagen fra den hollandske æresdivision, og takket være danske Lasse Schønes sejrsmål i 1-0-sejren over Celtic i den seneste runde i Champions League er de rødhvide i høj grad stadig med i kampen om andenpladsen i gruppen.

Det er dog ikke gode minder, Ajax har med sig fra den første kamp mod Barca i Spanien. I premiererunden blev hollænderne kørt over med 0-4, og selvom Barca må undvære hattrickhelten fra den kamp, Lionel Messi (billedet herunder), så stiller gæsterne op som klare favoritter.

Barcelona er det eneste hold, der fortsat er ubesejret på udebane i La Liga, og catalanerne vandt i weekenden 4-0 - dog på eget græs - mod midterholdet Granada.

Begge hold har en håndfuld skader at slås med, men uanset hvad så bør Barca hive en komfortabel sejr hjem og dermed endegyldigt sikre sig førstepladsen i gruppen, så den sidste kamp, hjemme mod Celtic, bliver en ren formalitet. Vi satser på over 2.5 mål (odds 1.65) og 2-tallet (1.52).

Ajax er tvunget til at gå efter sejren, hvis ikke Milan skal stikke af på andenpladsen, eller Celtic skal henvise hollænderne til sidstepladsen i gruppen. Schøne & Co. har Milan på udebane i den sidste kamp, så hjemmeholdets spillere og tilskuere er bevidste om, at kampen mod Barca må og skal kaste en stor overraskelse af sig. 

Barcelona har Alexis Sanchez i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at Barcelona vinder til odds 1.52


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!