Champions League: Bayern München løber Old Trafford over ende


Det sker tit, at man står over for ensidige opgør som dette, men det er sjældent, man finder dem i kvartfinalerne i Champions League.

På trods af den moralboostende sejr over Aston Villa i weekenden - moralen har flere gange været på nulpunktet i denne sæson - har Manchester United ikke en chance her.

Efter José Mourinho viste Moyes og United alt for meget respekt i en målløs kamp i anden uge af sæsonen - og hvor må portugiseren fortryde dét pointtab i disse dage - så er 1-0-sejren over Arsenal i november fortsat det eneste eksempel på et opgør, hvor et imponerende, organiseret hold ikke har været i stand til at tage noget med hjem fra Old Trafford i Premier League i denne sæson. Så hvad har det bedste hold i Europa tænkt sig at gøre?

Kvartfinalelodtrækningen var en bitter pille at sluge for Moyes, der utvivlsomt havde håbet på en stille, problemfri afslutning på en hård første sæson i United, hvorfra han kunne reparere, genopbygge og håbe på, at folk ville lægge pinlighederne bag sig.

Han vil gå til opgaven med de bedste intentioner og med håbet om at kunne skabe et chokresultat, hvilket engelske klubber har det med at gøre i denne turnering, men inderst inde må han være klar over, at hans hold simpelthen ikke er stærkt nok til at kunne udfordre Pep Guardiolas mænd. Med tanke på trænerens egne mangler og fraværet af to af hans mest erfarne profiler - den skadede Robin van Persie og den karantæneramte Patrice Evra - ligner det en mand, der går ind til en sværdkamp med en teske i hånden.

Guardiola derimod går ind til udfordringen med en passende selvtillid for en mand, der har stået i spidsen for sejre i Bayerns seneste 16 udekampe, og som ikke har set sit hold tabe i de seneste 23 opgør på fremmed græs.

Det var ikke en dans på roser mod Arsenal i den forgangne runde, men holdet gik til opgaven med en ro og klinisk natur i spillet, som truer med at løbe United over ende tirsdag aften. I løbet af den seneste måneds tid har både Liverpool og Manchester City givet Guardiola en manual til, hvordan man skal gå ind til en kamp på Old Trafford, og det har spanieren næppe ignoreret.

Manuel Neuer, Philipp Lahm, Javi Martinez, David Alaba, Arjen Robben, Thomas Muller og Mario Mandzukic udgjorde en rimelig imponerende bænk, da Bayerns b-kæde spillee uafgjort på hjemmebane mod Hoffenheim i weekenden, og selvom Guardiola har mistet Thiago Alcantara, så står Xhardan Shaqiri klar i kulissen. Og så har vi slet ikke nævnt stjerner som Franck Ribery, Mario Gotze og Bastian Schweinsteiger.

Sats på den første af to kampe kan ofte efterlade én måbende og frustreret, men der er ikke noget, der tyder på, at man skal holde sig fra et spil på Bayern-sejr med handicap -1 til odds 2.05.

Sejr og rent bur til gæsterne bør også friste til odds 2.45, mens de mere modige kan satse på, at Bayern vinde begge halvlege til odds 3.35.

Mulige målscorere

Han bliver ofte overset, og næste år må han vige pladsen for Robert Lewandowski, men pt. er Mandzukic Bayerns spydspids nummer ét.

Den kroatiske bomber ligner et godt bud på en første målscorer til odds 4.70 eller bare målscorer til odds 2.10, og hvis man holder godt øje med startopstillingerne med tanke på Guardiolas mange valgmuligheder, så ligner Shaqiri - i tilfælde af at han skulle starte inde - også et godt bud på en potentiel målscorer til odds 3.25, og det samme gør sig gældende for straffesparksskytten Alaba til odds 3.80.

Uniteds målhåb kommer i skikkelse af Wayne Rooney, der har odds 15.00 på at følge op på sit åbningsmål i weekenden og score med hovedet.

Spilforslag:
Sats på, at Bayern vinder med handicap -1 til odds 2.05 
Sats på, at Bayern vinder begge halvlege til odds 3.35


Klik her for at læse den vigtigste statistik før kampen på Old Trafford!