Champions League: Bayern München sætter tingene på plads mod Arsenal


Bayern München 1.30 Uafgjort 5.85 Arsenal 10.00 (Kickoff tirsdag 20:45)


Tirsdag aften lægger Allianz Arena græstæppe til ottendedelsfinalereturkampen mellem Bayern og Arsenal, men efter tyskernes 2-0-sejr i London er det, der har fyldt mest i medierne syd for grænsen, præsident Uli Hoeness' skatteproblemer. Retssagen begyndte tirsdag morgen, og den magtfulde mand risikerer i yderste konsekvens at ende bag tremmer.

Guardiola kan gå til opgaven med sindsro, da han råder over en skadesfri trup, der allerede har afgjort Bundesligaen, hvor Bayern pt. har 20 point ned til nummer to og derfor kan koncentrere sig 100 pct. om Champions League.

Bayern har vundet 11 af sine seneste 12 Champions League-kampe og har som minimum lavet to mål i 11 af de 12 opgør. Den catalanske cheftræner satser på Mandzukic i angrebet, hvor kroaten får assistance af Robben, Thiago Alcantara og Ribery.

Arsenal er tilbage på det stadion, hvor englænderne sidste år stod i stort set samme situation; efter at have tabt 1-3 i den første kamp lykkedes det London-klubben at vinde 2-0 i München - et resultat der lige nøjagtig ikke var nok til avancement.

For Wenger ser situationen dog endnu sværere ud i denne omgang, eftersom franskmanden har en hel del skader blandt stampersonellet. Ud over karantæneramte Szczesny, der erstattes i målet af landsmanden Fabianski, er der skader til Walcott (ude resten af sæsonen), Wilshere, Ramsey, Gibbs og Monreal.

Cheftræneren fra Alsace sætter sin lid til Giroud i angrebet samt de offensive midtbanespillere Cazorla, Özil og Oxlade-Chamberlain.

Bayern er storfavorit i opgøret, og vi er sikre på, at sydtyskerne ikke begår de samme fejl, som de gjorde i sidste års returopgør på Allianz. Vi tror dog, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.72.


Klik her for at se Morten Bruun og Per Marxen analysere Atletico - Milan!