Champions League: Dortmund og United er de smarte væddemål


Champions League vender tilbage fra sit vinterhi i denne uge, hvor ottendedelsfinalerne vil få kontinentets fodboldelskere til at sidde klistret til fladskærmen. Men hvor skal du placere dine penge? Vi analyserer markedet for potentielle vindere af verdens hårdeste klubturnering...
 

Favoritterne

Barcelona (3.00) er fortsat dét hold, man skal slå for at vinde turneringen. Tito Vilanovas gutter er i sikker stil godt i gang med at vinde endnu en spansk titel, hvilket betyder, at man kan tillade sig at spare spillere, så de er friske til de europæiske forpligtelser. Leo Messis ustoppelige form gør det svært ikke at tro på Blaugrana, men et par skader vil virkelig kunne gøre ondt på det, der er en relativt smal trup. Den slags problemer har rivalerne Real Madrid (5.50) ikke med sin næsten provokerende overflod af talent blandt udskiftningsspillerne. Scorer Benzema ikke? Smid Higuain ind. Er Özil skadet? Ind med Luka Modric. Holdånden kan dog blive et problem for Los Blancos; forholdet mellem Jose Mourinho og hans spillere er mere betændt end nogensinde. Bayern München (8.00) er også et hold i god form, og sydtyskerne har en trup med masser af erfaring. Hvis Arjen Robben og Franck Ribery kan holde sig fri af skader, så kan de rødklædte være et seriøst bud på en vinder.
 

Forfølgerne

Borussia Dortmund (8.00) var fremragende i gruppespillet, hvor tyskerne gik videre foran Real Madrid og på bekostning af Manchester City. Deres lynhurtige kontraangreb og nådesløse presspil gør Dortmund til en udfordring for ethvert hold - og odds 8.00 kan meget snart vise sig at være yderst generøst. Juventus (11.50) avancerede ligeledes på bekostning af en engelsk gigant, Chelsea. Glimmeret er drysset en smule af de italienske mestre i de seneste par måneder, men norditalienerne vil have troen på at kunne komme forbi Celtic (120.00) og nå kvartfinalerne. Manchester United (15.00) står over for en ganske anden og mere tricky opgave mod Real Madrid, men englænderne har fordelen af at have et stort forspring i toppen af Premier League. Sir Alex Ferguson vil gøre alt for at snuppede endnu et Champions League-trofæ, og det vil være dumt at undervurdere hans Røde Djævle. Paris Saint-Germain (20.00) har nogle store spillere, men det vil nok være for meget at forlange af dem, at de skal gå hele vejen allerede nu.
 

Outsiderne

Arsenal (30.00) kan på sine bedste dage spille op med alle hold, men deres bedste dage kommer ganske enkelt ofte nok. Schalke (50.00), der gik videre fra den samme gruppe som London-holdet, var nok ganske tilfreds med at trække Galatasaray (100.00), men det tyrkiske hold kan være lidt af et wildcard, efter at Didier Drogba og Wesley Sneijder har skrevet under med Istanbul-klubben. Porto og Malaga (begge 50.00) imponerede i løbet af efteråret, og uanset hvilket hold, der går videre efter de to kampe, så kan det være en idé at overveje et sats. Til sidst har vi Valencia (60.00) og Milan (80.00), der begge har en stolt historie, men klubbernes nuværende spillertrupper gør det usandsynligt, at Champions League-trofæet havner i en af de to byer i år.
 

Spilforslag

Sats på, at Dortmund vinder Champions League til odds 8.00

Sats på, at Manchester United vinder Champions League til 15.00