Champions League: FC Københavns fort falder mod stjernespækkede Real


FC København 8.00 Uafgjort 5.00 Real Madrid 1.40 (Kickoff tirsdag 20:45)


Kan FC København gøre det igen - få point i Parken mod et internationalt storhold? Det får vi at se tirsdag aften, når storklubben Real Madrid kommer til København i den sidste gruppekamp i Champions Leagues Gruppe B.

Los Blancos har for længst sat sig på førstepladsen, mens de danske mestre er tvunget til at få point, hvis Ståle Solbakkens mandskab skal spille knald-eller-fald-kampe i Europa League til foråret. Historisk set har københavnerne statistikken på deres side: FCK har endnu aldrig tabt en gruppekamp i Champions League på eget græs.

Uafgjort vil dog kun være nok til at gå videre til Europa League for FCK, hvis Juventus samtidig besejrer Galatasaray, der er bedre indbyrdes end FCK, i Istanbul.

Gør FCK det, som mange tror er umuligt, og besejrer Real, vil uafgjort i Tyrkiet naturligvis være nok til Europa League-bold for de danske mestre. Bliver det helt sensationelt til to gange hjemmesejr tirsdag aften, ja, så er det Juventus, der dumper ned på sidstepladsen i gruppen og må vinke farvel til Europa.

Ståle & Co. har allerede overgået manges forventninger, eftersom der stadig er alt at spille for i den sidste gruppekamp. Hjemmesejren over Galatasaray har været det hidtidige højdepunkt, og københavnerne håber naturligvis på, at motivationen vil gøre den store forskel tirsdag aften i Parken.

De to offensive profiler Rurik Gislason og Nicolai Jørgensen har døjet med småskader på det seneste, men er begge med i truppen til tirsdagens kamp. Ingen af dem spillede i lørdagens 1-0-sejr over FC Vestsjælland. Det vil være et alvorligt tilbageslag for FCK's chancer, hvis ingen af de to er klar til at spille. To spillere skal sorteres fra inden opgøret.

FC Københavns forventede start-11'er:


Wiland
Jacobsen - Mellberg - Sigurdsson - Bengtsson
Gislason - Delaney - Claudemir - Jørgensen
Toutouh
Vetokele 
 

Real Madrid kommer til København med en skuffelse i bagagen; 0-0 endte lørdagens pokalkamp mod Xativa fra den tredjebedste spanske række. Det hører dog med til historien, at Real stillede op med et halvt reservehold, hvilket ikke umiddelbart bliver tilfældet i Parken tirsdag aften, hvor kongeklubben vil sætte tingene på plads.

På trods af nedturen i Copa del Rey har Real scoret 24 mål i de seneste fem ligakampe, hvilket ikke just lover godt for FCK's defensiv, der kun har holdt buret rent i én af de seneste fem kampe i liga- og pokalsammenhæng.

FCK kunne godt have overrasket mod et reservespækket spansk mandskab, men et Real-hold af den kaliber, som det ser ud til, at træner Ancelotti stiller med i Parken (Ronaldo, Bale, Isco, Benzema etc.), bliver med al sandsynlighed for stor en mundfuld for de danske mestre. Spanierne vil samtidig gøre alt for at lægge 0-0-skuffelsen fra i lørdags bag sig.

Vi tror ikke, at FCK kan holde rent bur, som holdet så imponerende gjorde det mod Galatasaray, og dermed er hjemmeholdet tvunget til at få scoret, hvis Europa-drømmen skal holdes i live. Vores spilforslag lyder på over 3.5 mål (odds 2.40) og en 3-1-sejr (12.50) til Real Madrid.

FCK har norske Daniel Braaten på skadeslisten, mens Fanendo Adi er helt ude af truppen. Real Madrid har Sergio Ramos i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at der bliver scoret over 3.5 mål til odds 2.40
Sats på, at Real vinder med handicap -1 til odds 2.00


Klik her for at se vores interview med FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen! 

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!