Champions League: Formstærke Juventus træder i karakter mod FC København


Juventus 1.12 Uafgjort 9.25 FC København 22.00 (Kickoff onsdag 20:45)


Det italienske mesterhold, Juventus, havde næppe regnet med, at man ville ligge sidst i Champions Leagues Gruppe B efter fire runder. Det er ikke desto mindre tilfældet før den næstsidste gruppekamp, hvor Bianconeri onsdag aften tager imod de danske mestre, FC København, hjemme i Torino.

Den første kamp mellem de to klubber endte, som de fleste sikkert kan huske, 1-1 i Parken i en kamp, hvor Løverne chokstartede og kom foran allerede efter 14 minutter ved Nicolai Jørgensen. Den Gamle Dame havde tonsvis af chancer, men Johan Wiland sikrede med en pragtpræstation det ene point.

Vi kan derfor forvente et Juventus-hold, der tørster efter revanche og for at "sætte tingene på plads" i gruppen, hvor Galatasaray og FC København har et point mere end norditalienerne.

Onsdagens hjemmehold har været flyvende i Serie A på det seneste - en form der kulminerede for et par uger siden hjemme på Juventus Stadium, hvor et ellers fint spillende Napoli-mandskab blev smadret 3-0.

I weekenden vandt mestrene 2-0 ude mod Livorno, og den sorthvide defensiv har således holdt buret rent i de seneste fem ligakampe, hvilket utvivlsomt behager veteranen Buffon i buret. I Champions League har Juve imidlertid stadig sit første clean sheet til gode i denne sæson.

Clean sheets er ikke noget, FCK's defensiv excellerer i, selvom de hvidklædte københavnere sensationelt holdt Drogba og resten af Galatasaray-mandskabet fra fadet i 1-0-sejren i Parken i den seneste gruppekamp. Endnu en gang slog FCK lynhurtigt til på eget græs, da Daniel Braaten nettede efter blot seks minutter.

Braaten døjer i øjeblikket med en skade, og i søndagens sikre 4-1-hjemmesejr over Viborg var det Gislason, Delaney, Toutouh og Jørgensen, der udgjorde midtbanen hos FCK.

Ståle Solbakken vil sandsynligvis smide Claudemir - i karantæne mod VFF - tilbage på midtbanen ved siden af Delaney, og så kan det tænkes, at Toutouh bliver lagt op bag ved den dobbelte målskytte fra søndag, Vetokele, selvom det nok er mere sandsynligt, at Santin starter ved siden af den talentfulde belgier i angrebet.

FC Københavns forventede start-11'er:
 

Wiland
Jacobsen - Mellberg - Sigurdsson - Bengtsson
Gislason - Claudemir - Delaney - Jørgensen
Vetokele - Santin
 

Resultatmæssigt har FCK endnu ikke leveret varen på udebane i Champions League, men i modsætning til kampen i Istanbul mod Galatasaray (1-3) solgte det danske hold sig dyrt i premiererunden i Madrid mod Real (0-4).

Vi forventer, at Juventus ligesom Real og Gala vil lægge et tungt pres på gæsterne fra første fløjt, og så er spørgsmålet, om FCK-spillerne er bedre forberedt, end tilfældet var i Tyrkiet. Det tror vi på, at de er.

I sidste ende har vi dog svært ved at se FCK få point med hjem fra Italien, og vi satser på hjemmesejren på handicap 0-1 til odds 1.38 og på, at Juve scorer i begge halvlege til odds 1.63.
 

Spilforslag:
Sats på, at Juventus vinder på handicap 0-1 til odds 1.3
Sats på, at Juventus scorer i begge halvlege til odds 1.63


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!