Champions League: Forstærket Roma-defensiv skal tæmme Bayern


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Guardiola har ikke fået nye skader og har tænkt sig at stille sit Bayern-hold op i en agressiv 3-4-3'er. Lewandowski får chancen som spydspids, mens Ribery og Thomas Müller spiller rollerne som offensive fløjspillere.

Garcia har De Rossi med igen, og han ryger direkte ind på holdet som bølgebryder foran forsvarskæden. Maicon er derimod fortsat udenfor. Destro får muligvis spilletid fra start i angrebet.

LÆS MERE: Her er den vigtigste statistik før onsdagens kamp mellem Maribor og Chelsea!

Form

Bayern vil med en sejr onsdag aften ikke kun sikre sig avancement, men også førstepladsen i gruppen. Guardiolas sydtyske mandskab dominerer som forudset Bundesligaen og kommer med en 2-1-sejr over Borussia Dortmund i bagagen - en kamp, hvor Bayern ellers kom bagud. I holdets hidtil eneste hjemmekamp i Champions League endte det med en smal 1-0-sejr over Manchester City.

Romerne ønsker på den ene eller anden måde at slette 1-7-ydmygelsen fra det omvendte opgør i Rom, og Garcia forventes at foretage et par taktiske ændringer, der betyder, at forsvaret forstærkes. Efter nederlaget på Olimpico har romerne tabt en smule af deres selvsikkerhed og -tillid, og lørdag endte det med et klart nederlag på 0-2 i Napoli. I holdets hidtil eneste udekamp i gruppen spillede Roma en rigtig god kamp og fik 1-1 med hjem fra Manchester mod City.

Det siger trænerne

Pep Guardiola (Bayern München): “Jeg synes ikke, at Garcias måde at spille fodbold på er overmodig, og jeg ønsker ikke at kritisere en træner, der altid går efter at vinde".

Rudi Garcia (Roma): “Ingen har fået point i München, men det er klart, at vi ikke er kommet her for at agere slagtekvæg".

Nøglespillerne

Guardiola har i sinde at lade Ribery spille fra start. Franskmanden, der havde store problemer i slutningen af sidste sæson, og som måtte droppe VM på grund af en skade, er vendt tilbage i de seneste par kampe, og i Rom kom han endda på tavlen. Onsdag aften vil han være opsat på at vise sit værd.

Garcia satser på at styrke sit forsvar i forhold til det første opgør, og De Rossi kommer til at spille en meget stor rolle i den plan.

Vurdering

Bayern vil udnytte hjemmebanefordelen til at sikre førstepladsen, mens Roma først og fremmest ønsker at undgå at blamere sig som i den første kamp. Det bliver endnu en gang et opgør med mål, men vi tror ikke, at Giallorossi falder sammen som på Olimpico. Vi satser på under 3.5 mål til odds 1.70.

LÆS MERE: Kig med, når eksperterne Piil og Marxen analyserer opgøret i München!