Champions League: Kriseramte Marseille tvunget til sejr hjemme mod Napoli


Higuain eller ingen Higuain? Det er det store dilemma for Napoli-træner Benitez og for alle de syditalienske tifosi. Argentineren er stadig småskadet, og ingen ønsker at sætte hans helbred på spil. Marseille er i krise, men tirsdag aften går franskmændene efter alle tre point for at undgå et tidligt exit i Champions League.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Baup satser som sædvanlig på en 4-2-3-1-formation med Valbuena i rollen som trequartista med licens til at kreere chancer og med Payet og Andrè Ayew på hver sin side. I angrebet spiller Gignac som enlig spydspids.

Benitez vælger sandsynligvis at starte inde med Pandev frem for Higuain, og bag ved angriberen får vi den normale offensivtrio med Insigne, Hamsik og Callejon at se. I forhold til kampen mod Roma erstatter Fernandez midterforsvareren Paolo Cannavaro, mens Armero får Mestos plads.
 

Form

Marseille har tabt sine seneste to kampe i Ligue 1 mod henholdsvis PSG og Nice, og det samme gør sig gældende i Champions League, hvor franskmændene har tabt til Arsenal og Borussia Dortmund. Baup sætter sin lid til Valbuena, der er en af de dygtigste spillere i truppen.

Napoli tabte senest til Roma i Serie A, men i Champions League har napolitanerne besejret Borussia Dortmund, mens det blev til et nederlag i London mod Arsenal. Hamsik skal helst løfte sit spil i forhold til de seneste par kampe.
 

Seneste indbyrdes opgør

Marseille og Napoli har aldrig mødt hinanden i Europa. Hjemmeholdet slog for første gang et italiensk hold ud af turneringen for to år siden, da Ranieris Inter måtte bøje sig i ottendedelsfinalerne.

Napolis seneste kamp mod et fransk hold går tilbage til anden runde af Uefa Cup'en i 1992/93, da to mål fra Weah på Stadio San Paolo sikrede Paris Saint-Germain avancement.
 

Odds & vurdering

Benitez & Co. er lille favorit med odds 2.60, mens Marseille giver odds 2.85 og uafgjort 3.25. Marseille er som nævnt i krise, både hvad angår spil og resultater, men vi tror, at hjemmeholdet kommer bedst fra start i tirsdagens kamp og sætter Napoli under pres. Både mod PSG og Nice kom Marseille foran for siden at sætte føringen over styr. Vi satser derfor på, at Marseille fører ved pausen, hvilket giver odds 3.33.
 

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!