Champions League-kvalifikation: FC Nordsjælland kæmper forgæves i Skt. Petersborg


Zenit St Petersburg 1.18 Uafgjort 6.25 FC Nordsjælland 14.00 (Kickoff onsdag 18:00)


Den nordsjællandske tiger ligner en stærkt truet race i Champions League efter 0-1-nederlaget til den russiske bjørn fra Zenit St Petersburg i Farum i sidste uge.

Onsdag aften skal Kasper Hjulmand & Co. forsøge at levere miraklet, når det stjernespækkede Zenit-hold byder indenfor på Petrovsky Stadium, og som oddset på 1.18 antyder, så er der ikke meget tro uden for FCN-truppen på, at de forsvarende sølvvindere skaber overraskelsen; oddset på at russerne går videre til playoffrunden er helt nede i 1.01.

Internt i FCN er der naturligvis mere tro på tingene til trods for en skidt start i Superligaen, hvor holdet endnu har sæsonens første sejr til gode, og 0-1-nederlaget i den første kamp mod Hulk, Arshavin, Danny, Witsel og de andre fodboldmillionærer.

"Der er en stor portion optimisme inden kampen, fordi vi spillede en okay kamp, da vi mødte dem i Farum. Vi spillede lige op med dem, og efter den kamp tror vi på, at vi kan levere et lille mirakel", siger den nyudtagede landsholdsspiller Jens Stryger Larsen til klubbens hjemmeside.

Den tidligere Brøndby-spiller bakkes op af Martin Vingaard, der ligesom Stryger Larsen kom til Farum i sommerpausen - dog fra FC København:

"Når man taber 0-1 hjemme, så har man jo ikke fået bedre chancer for at gå videre. Men vi har fået fornemmelsen af, at det ikke er umuligt at komme til chancer mod dem, og der skal ikke meget mere til end en scoring derovre, før de måske føler sig lidt usikre", sagde Vingaard til Tipsbladet efter den første kamp.

Og sandt er det da også, at Zenit-spillerne momentvis var på hælene i defensiven i den første kamp, hvor FCN burde have scoret minimum ét mål. Afbrændere havde de russiske gæster imidlertid endnu flere af, og særligt Arshavin manglede den sidste skarphed foran en flot spillende Martin Hansen i FCN-målet.

Farum-holdets forsvarskæde stod ret højt i kampen, hvilket Zenit forsøgte at udnytte gang på gang, og det var da også en dyb stikning, der førte til sejrsmålet. Det er svært at forestille sig lige så mange afbrændere i onsdagens returkamp, og vi satser på over 2.5 mål til odds 1.45.

Mens FCN tabte 1-2 ude mod AGF i den mellemliggende runde hjemme i ligaen, vandt Zenit med de overbevisende cifre 3-1 på udebane mod Volga Nyzhnyi (to Zenit-mål inden for de sidste 10 minutter). Efter to gule kort i den kamp blev Hulk udvist, men den rutinerede angrebspartner Danny viste klassen med tre kasser, og den brandvarme portugiser er en spiller, som FCN gør klogt i at holde et vågent øje med i Skt. Petersborg onsdag aften.

FCN må undvære de skadede spillere Uffe Bech og Kasper Lorentzen, mens angriberen Kim Aabech er gledet ud af truppen.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at Zenit vinder til odds 1.18
Den frække: Sats på, at Danny scorer i kampen til odds 2.25 


Klik her for at spille på Champions League-kvalifikationen hos Unibet