Champions League-kvalifikation: Optakt til Daugava Daugavpils-IF Elfsborg


Daugava Daugavpils 13.00 Uafgjort 7.50 IF Elfsborg 1.14 (Kickoff tirsdag kl. 17:00)


Elfsborg er i princippet allerede klar til næste kvalrunde i Champions League. Efter en knusende 7-1-sejr hjemme mod Daugava Daugavpils fra Letland kan svenskerne tirsdag eftermiddag føle sig sikre på videre avancement.

Det blev mildt sagt en drømmestart for Elfsborg i første kamp mod Daugava. Efter 1-0 i første halvleg gik svenskerne målamok i de sidste 45 minutter og kunne gå i bad med en storsejr på 7-1.

Profilerne Anders Svensson og Mohammed Bangura spillede rigtig godt og var begge medvirkende til sejren. Svensson kom ganske vist ikke på tavlen, men var med til at skabe massevis af chancer. At forestille sig, at Elfsborg lader hjemmeholdet score seks mål uden selv at være i stand til at putte bolden i nettet, er vanvid, og dermed kan den svenske klub begynde at indstille sig på at skulle møde Celtic i tredje kvalrunde, der spilles om en uge.

Celtic vandt 3-0 i sin første kamp på udebane mod Cliftonville, og også skotterne spiller returkamp tirsdag. Vi kan regne med, at en del af Elfsborgs vigtigste spillere bliver sparet, så de er helt klar til at tackle den væsentlig stærkere modstand i form af Celtic.

Vi regner ikke med de store overraskelser i kampen i Letland. Elfsborg er storfavorit med odds 1.14, mens hjemmeholdet Daugava er vurderet til odds 13.00. Selvom vi ikke kan tillade os at forvente endnu en storsejr, så satser vi på, at de svenske gæster cruiser sig til en udesejr mod et meget middelmådigt lettisk mandskab, hvis motivation kan ligge på et lille sted. Vi glæder os til at se, hvad det svenske håb i årets Champions League kan stille op mod traditionsklubben Celtic i næste runde.


Klik her for at spille på Champions League-kvalifikationen hos Unibet