Champions League-kvalifikation: Optakt til Legia Warszawa-Molde


Legia Warszawa 1.65 Uafgjort 3.90 Molde 4.50 (Kickoff onsdag 20:45)
 

De regerende polske mestre er begyndt sæsonen på fortræffelig vis med tre sejre i de tre første kampe. Jan Urbans mandskab kom ind i Champions League-kvalifikationens anden runde og kom nemt forbi walisiske New Saints med 4-1 sammenlagt. Hovedstadsholdet har kun tabt to ligakampe på eget græs de to seneste år. Oddset på hjemmesejr er 1.65.

Den 27-årige Vladimir Dvalishvili blev hentet fra naboklubben Polonia Warszawa i februar og har været et regelmæssigt indslag på listen over målscorere. Georgieren sikrede 1-1 mod Molde i det omvendte opgør, og han slog 4-0-resultatet fast i den seneste ligakamp mod Podbeskidzie. Dvalishvili har odds 4.90 som første målscorer.

Træner Jan Urban kommer efter al sandsynlighed til at foretage udskiftninger i start-11'eren, og han brugte pressekonferencen til at fortælle om, hvor vigtigt det er at rotere, når man spiller med få dages mellemrum.

Spanieren Inaki Astiz er endnu ikke kommet tilbage på træningsbanen efter en operation for to uger siden, mens slovakken Marko Suler døjer med en lårskade. James Rzeźniczak, Michal Kucharczyk og Daniel Lukasik er derimod klar til kampen mod nordmændene.

Klik her for at læse optakten til FC Nordsjællands Champions League-kvalifikationskamp mod Zenit

Ole Gunnar Solskjærs tropper har stadig problemer i ligasammenhæng. Molde vandt ganske vist 2-0 senest over Brann, der endnu ikke har vundet på fremmed græs i denne sæson, men i den foregående udekamp mod Lillestrøm tabte man 0-2. En af Moldes mange nye spillere, Fredrik Gulbrandsen, tegnede sig for sin første scoring i Molde-trøjen i kampen mod Brann. Angriberen blev dog udvist i hjemmekampen mod Legia og er derfor ikke med onsdag aften i Polen. Daniel Chima Chukwu scorede hjemme på Aker Stadion i den første kamp og giver odds 4.50 som målscorer.

Solskjær har snakket meget om at bruge kræfterne fornuftigt i løbet af kampen, og det er nok Moldes anden halvleg for en uge siden, der rumsterer i baghovedet på den tidligere Manchester United-stjerne. De blåklædte nordmænd magtede ikke at lave helhjertede kontraløb efter pausen, men omstillingsspillet bliver helt sikkert en del af taktikken igen i returkampen. Udesejren kaster odds 4.50 af sig.

Hvis vi tager udgangspunkt i Moldes ligaform (12. pladsen), så kommer det til at tage lang tid, før vi får de blåklædte at se i Champions League i tilfælde af et nederlag til Legia. Det bør være en garanti for norsk fight.
 

Spilforslag:
Sats på, at Molde går videre til odds 2.70
Sats på, at Molde fører ved pausen til odds 5.00


Klik her for at spille på Champions League-kvalifikationen hos Unibet