Champions League-kvalifikation: Rumænske Steaua får svært ved at indtage fortet i Tbilisi


Dinamo Tblisi 3.10 Uafgjort 3.25 Steaua Bucuresti 2.25 (Kickoff tirsdag kl. 18:00)
 

Tbilisi-træner Dusan Uhrins gutter befinder sig i tredje kvalifikationsrunde i Champions League efter at have slået vores færøske venner fra EB/Streymur med hele 9-2 sammenlagt. Efter 6-1 i den første kamp hjemme på Dinamo Arena var rejsen til Færøerne ikke meget andet end en eksotisk ferie for den georgiske hovedstadsklub. De blåklædte vandt samtlige 11 hjemmekampe i sidste sæson, og set i det lys må man sige, at 1-tallet til odds 3.10 er ganske pænt.

Dinamos Zisco var nøglefigur i sidste sæson med sine 24 fuldtræffere. Den 32-årige er fortsat med at levere samlebåndskasser i Champions League-kvalen og kom således både på tavlen hjemme og ude mod EB/Streymur.

Steaua Bukarest vandt også sikkert i den forgangne runde, 5-1 samlet over makedonske Vardar. I den rumænske liga har hovedstadsholdet, som danske FC København var i Europa League-gruppe med i sidste sæson, fortsat den sikre stil fra sæsonen forinden. FC Ceahlaul Piatra Neamt blev besejret 2-1 i premiererunden for 10 dage siden takket være sjældne scoringer fra Adrian Popa og forsvarsspilleren Daniel Georgievski. Steaua er favorit i tirsdagens udekamp med odds 2.25.

Militarii vandt det rumænske mesterskab med hele 15 point ned til andenpladsen i sidste sæson. 9-6-2 på udebane er ganske flot, mens beskedne 17 indkasserede scoringer i lige så mange kampe på fremmed græs vidner om solidt forsvarsspil. Gæsterne har odds 2.75 på at holde clean sheet i Tbilisi.

Den bedste rumænske række regnes normalt for at være stærkere end den georgiske Umaglesi Liga, men vi har at gøre med et Dinamo-mandskab, der "aldrig" taber foran egne tilhængere. Gæsternes udebanestatistik fortæller os, at de ikke går af vejen for at spille uafgjort under fremmede himmelstrøg. Det kunne derfor godt være i X'et, at profitten gemmer sig.
 

Spilforslag:
Sats på uafgjort til odds 3.25
Sats på 1/X i Halvleg/Fuldtid til odds 14.00


Billede:
 Unibets egen blogredaktør, journalist og globetrotter, Emil Birkeland Klintorp