Champions League-kvalifikation: Sparta sætter Malmö på plads i Prag


Klubberne fra de største ligaer træder først ind i den kommende kvalrunde, men allerede i denne uge begynder alvoren at melde sig i Champions League. Tirsdag og onsdag spilles de første kampe i tredje kvalrunde, og ét af de mest spændende opgør tirsdag aften spilles i Prag.

Sparta Prag er et ganske interessant hold, der i denne sæson kan gøre det rigtig fint - ikke kun hjemme i den bedste tjekkiske række, hvor klubben endnu en gang er favorit til at vinde mesterskabet, men også i Europa, hvor målet for de tjekkiske mestre er at nå til gruppespillet i verdens hårdeste klubturnering.

I den forgangne sæson vandt Sparta Gambrinus-ligaen med 13 point ned til nummer to samt 25 sejre, 4 uafgjorte og blot et enkelt nederlag i bagagen. En vaskeægte magtdemonstration. Sæsonen begyndte i sidste weekend, og Sparta begyndte, hvor holdet slap: med endnu en sejr (ude mod Bohemians 1905).

I den forgangne kvalrunde avancerede tjekkerne nemt på bekostning af Levadia Tallinn, der blev besejret 7-0 i Tjekkiet, hvorefter returopgøret, der ikke var meget andet end en træningskamp, endte 1-1. Inden ligastarten vandt det, der engang var den tjekkiske hærs klub, også supercup'en med 3-0 over Plzen.

Malmö dominerer den svenske række og har ni point ned til Elfsborg efter 16. spillerunder. De lyseblå vandt senest 3-1 over Kalmar, men havde store problemer i den forgangne kvalrunde til Champions League, hvor svenskerne efter 0-0 på eget græs så ud til at være på vej ud af turneringen, men snuppede en vital 1-0-sejr på udebane.

Tirsdag må svenskerne tilmed undvære sin dynamo Molins, der er alvorligt skadet og ude resten af sæsonen.

Sparta Prag er favorit, og tjekkerne er efter vores mening også det stærkeste hold. Sparta vil forsøge at sætte tingene på plads på hjemmebane, og derfor bør man overveje at spille på, at hjemmeholdet vinder uden at indkassere mål.

Spilforslag:
Sats på, at Sparta Prag vinder uden at indkassere mål til odds 2.08