Champions League: Liverpool-Ludogorets spiltips


Netop som de stod på nippet til at vende tilbage til den store europæiske scene modtog Liverpool en påmindelse om, hvor langt de var kommet.

Lørdagens haltende, uinspirerende 1-0 tab på hjemmebane mod et engageret Aston Villa-hold mindede om så mange af de tidligere skuffende kampe på Anfield de sidste fem år siden klubben senest spillede Champions League. Dog har ikke mange af dem været for nyligt, hvilket er grunden til de nu er nået hertil.

Liverpools hastige forbedring over de seneste 18 måneder kunne naturligvis have resulteret i en Premier League-titel, men dette må ses som det næstbedste. Det at Liverpool, i et storslået comeback til den europæiske elite, skal møde et ukendt bulgarsk hold fra en by med bare 31.000 indbyggere understreger, at fodboldens veje er uransagelige.

Ludogorets historie, fra Razgrad på grænsen til Rumænien, er ikke enestående inden for europæisk fodbold. Holdet var for blot tre år siden et andenrangshold, men blev købt af en mangemillionær og økonomisk hjulpet hele vejen til tops.

Det eneste unikke kan findes hos forsvarersspilleren Cosmin Moti i denne sæsons Champions League playoff, hvor han var nødsaget til at stå på mål i straffesparkskonkurrencen mod Steaua Bucharest. Her reddede han to mål, scorede et, og nu det multinationale hold skal nu spille på Anfield. 

Manager Georgi Dermendzhiev har måske overvejet at sætte Moti i målet igen denne gang, da han må undvære sine to mest anerkendte målmænd grundet karantæne og skade. 23-årige Georgi Argilashki, klubbens tredjevalg, får dermed debut for holdet. Vi er klar til at endnu en unik succeshistorie.

Får vi sådan en at se? Formentlig ikke.

Brendan Rodgers vil være desperat efter at forbedre sit holds angreb - så meget at han ikke tør lade Raheem Sterling sidde ude igen.

Daniel Sturridge er skadet, og Lazar Markovic har karantæne, så Mario Balotelli, Adam Lallana og måske endda Fabio Borini vil være på banen fra start, når Liverpool skal jagte mål i en kamp, de ikke bør kunne tabe.

De skal måske være tålmodige, men målene bør komme.

Der hvor oddsene bliver interessante for dig må være Liverpool -1 til odds 1.57, men eftersom bulgarerne i lørdags fik en lession af Villa i, hvordan man kan holde Liverpool tilbage, må oddset på under 0.5 mål i første halvleg (4.25) også være fristende.

Liverpool bør dog i sidste ende give overskud, og både 2-0 og 3-0 resultaterne er fristende til henholdsvis odds 6.75 og 7.50.

 

MÅLSCORER ODDS

Alt synes at være sat op til at blive kampen, hvor Balotelli scorer sit første mål for Liverpool, og 1.72 -oddset på ham som målscorer er bestemt værd at benytte sig af.

Italieneren står til odds 5.00 til at score mindst to mål for Liverpool, men et endnu bedre bud ville være i kategorien spillerspecials, hvor oddset for at Balotelli både scorer et mål og får et kort i kampen er 4.50.

Hvis Rodgers beslutter sig for at køre Balotelli sammen med en anden italiener - Borini - er et godt bud at satse på spilleren, der nægtede at forlade Anfield, som målscorer til odds 2.25.

 

SPILFORSLAG

Liverpool 2 Ludogorets 0 – 6.75

 

GODE VÆDDEMÅL

Liverpool (-1) som vinder 1.57

Mario Balotelli som målscorer 1.72

Mario Balotelli som både målscorer og modtager af kort 4.50