Champions League: Målfattig første semifinale venter i Madrid


Atletico Madrid har haft en mindeværdig sæson, mens Chelsea har haft en uge, der bare skal glemmes.

Lad os først se nærmere på klubben i godt humør.

Atletico har fire point ned til forfølgerne i La Liga med fire runder tilbage. Holdet har taget fusen på Real Madrid og Barcelona i ligaen og har endda slået sidstnævnte ud af Champions League i kvartfinalerne.

Diego Simeone har formået at samle en fantastisk enhed, der på trods af sin afhængighed af Diego Costas flamboyante talenter også er blevet anerkendt for sin arbejdsiver og offensive spil. Atleti slog Barca i returkampen for to uger siden uden sin vigtigste spiller, men når du har David Villa, Adrian, Raul Garcia og den fremragende midtbanespiller Koke, vil det aldrig gå helt galt.

Ligesom Liverpool i Premier League har Atletico nærmest sneget sig ind på rivalerne, før de blev vippet ned fra tronen, og mens vi endnu har til gode at se, hvad der sker med mange af spillerne (og ikke mindst træner Simeone), når andre klubber kalder, så er dette et øjeblik, der skal udnyttes. Foran spanierne står der dog en person, der vil elske at stjæle netop denne store chance.

Som tidligere Real Madrid-træner får José Mourinho ikke en varm velkomst på Vicente Calderon tirsdag aften, men uanset hvor meget hjemmebanepublikummet buher og pifter ad ham, er det næppe noget, der vil påvirke portugiseren.

Mou er formentlig stadig bitter over måden, hvorpå Chelsea tabte til Sunderland i weekenden og det deraf følgende farvel til klubbens mesterskabschancer, og portugiseren har fortalt sine spillere, at deres største mulighed for succes i denne sæson befinder sig i Champions League.

The Blues kan ikke tillade sig at være lige så nonchalant, som tilfældet var i Paris i den forgangne runde, eftersom dette Atletico-hold ikke vil smide en 3-1-føring over bord. I modsætning til PSG vil spanierne dog ikke få muligheden for at lave tre mål.

Under 2.5 mål ligner det sikre spil, hvilket reflekteres af oddset på 1.50, så måske man skulle satse på under 1.5 mål til odds 2.50. Hvis du har lyst til at sprede din indsats, så kan spil på 1-0 til Atletico (5.75), 1-0 til Chelsea (10.00) og 0-0 (6.75) vise sig profitable.


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Atletico-målmand Thibaut Courtois har fået lov til at spille mod den klub, der ejer ham, men værterne er nervøse for nøglespilleren på midtbanen Arda Turan, der har døjet med lyskeproblemer på det seneste.

 

Chelsea må sandsynligvis endnu en gang undvære Eden Hazard, der kan være tilbage på holdet i søndagens udekamp mod Liverpool. Branislav Ivanovic er i karantæne.

Målscorere

Blikket rettes naturligvis mod en af Europas mest værdifulde spillere i form af Costa, der har odds 3.95 som første målscorer og 2.33 som målscorer.

For større spilværdi kan man overveje at satse på brasilianske Diego Ribas, der scorede et fænomenalt mål på Camp Nou i den forgangne runde, og som har odds 3.65 som målscorer. I en kamp, der næppe kommer til at byde på et væld af mål, bør man overveje at spille på ham som første målscorer til 6.50.

Fernando Torres ville elske at starte inde mod sin tidligere klub, men Mourinho vælger nok Samuel Eto'o som spydspids, og spilleren fra Cameroun har odds 8.00 som første målscorer.

Resultattip:
Atletico Madrid 1 Chelsea 0 / odds 5.75

Spilforslag:
Under 1.5 mål / odds 2.50 

Vidste du, at Chelsea kun har tabt én af sine seneste 10 knockoutkampe i Champions League? Læs mere her!