Champions League: Madrid hiver spinkel sejr hjem mod Bayern


Der er blevet gjort meget ud af Pep Guardiolas status som ubesejret på Bernabeu, men hans formsvage Bayern-mandskab får ikke nemt ved at holde den rekord i live onsdag aften.

Real Madrid er ganske vist reduceret til forfølger i La Liga, men klubbens fokus er at vinde Champions League, hvilket vil holde Carlo Ancelotti væk fra skudlinjen - og væk fra Manchester Uniteds taknemlige arme.

Bemærkelsesværdigt nok har Ancelotti og Guardiola aldrig før stået over for hinanden som trænere, og det første opgør mellem de to tegner til at blive et medrivende ét af slagsen.
 

SIDSTE NYT FRA OMKLÆDNINGSRUMMENE

Marcelo er endnu en gang ude hos Real, hvilket betyder, at Los Blancos kan drage fordel af Fabio Coentraos offensive instinkter, men kommer til at savne brasilianerens defensive kvaliteter. Og mod den midtsøgende fløj Arjen Robben kan det blive et problem. Heldigvis for Real har Robben ikke set ud til at være på toppen de seneste uger, og hollænderen har kun scoret én gang i sine seneste 10 kampe.

Hjemmeholdet vil få et boost af comebacket til stjerneduoen Gareth Bale/Cristiano Ronaldo, der henholdsvis har døjet med influenza og en forstrækning. Begge spillere ser ud til at være med fra start på grund af kampens betydning. Hos Bayern vender Philipp Lahm nok tilbage som højreback, ligesom veteranen gjorde i weekenden mod Braunschweig, i et forsøg på at dæmme op for Bale og Ronaldo.

Thiago Alcantara er skadet, og da David Alaba ser ud til at misse opgøret på grund af sygdom, kan Jerome Boateng meget vel ende som venstre back, hvilket betyder, at Javi Martinez vil blive tvunget ind centralt. Gode nyheder for Real Madrid. 


FORM

Bayern har ikke spillet godt på det seneste efter egne standarder og går ind til semifinalerne langt fra den form, der gjorde det muligt at cruise sig til Bundesliga-titlen for et par uger siden. Faktisk er Bayerns formkurve dykket dramatisk, siden holdet sikrede sig mesterskabet sidste måned, og sydtyskerne har kun vundet tre af deres seneste syv kampe.

Guardiola & Co. kom tilbage på sejrssporet i Bundesligaen sidste weekend med en 2-0-sejr ude mod Braunschweig, men holdet havde tabt to kampe i træk forinden, hvilket ikke var sket i de foregående to år. Nederlaget i Augsburg og en 0-3-lussing mod Borussia Dortmund lå på hver sin side af 3-1-sejren mod Manchester United i Champions League, og heller ikke her var Bayern overbevisende. Man ser klare tegn på, at Bayern-spillerne er klar til at sætte punktum for sæsonen.

Real Madrid røg ind i en nedtur på Westfalenstadion for to uger siden, hvor spanierne næsten smed en 3-0-sejr fra det første kvartfinaleopgør over bord og endte med at tabe 0-2. Men Ancelottis udvalgte vil lægge nederlaget bag sig og fokusere på de fem kampe, de har vundet i de seneste seks optrædener, hvor især Ronaldo har ført an.
 

SPILFORSLAG:

Ronaldo som første målscorer / odds 4.50

Real Madrid vinder kampen / odds 2.35


RESULTATTIP:

Real Madrid 2-1 Bayern Munich / odds 9.00


Vidste du, at seks af de seneste 11 indbyrdes opgør mellem Real og Bayern er endt med en 2-1-hjemmesejr? Læs flere statistikker her!