Champions League: Manchester City tvunget til kanonstart i Barcelona


Barcelona 1.55 Uafgjort 4.60 Manchester City 5.60 (Kickoff onsdag 20:45)


Efter 2-0-sejren til Barca i det første opgør ser også denne ottendedelsfinale ud til at være lukket, men uroen i den catalanske klub giver en smule håb til City og Pellegrini, der dog er i karantæne og derfor bliver erstattet af Cousillas på trænerbænken.

Barcelona tabte senest til Valladolid - et resultat der i sidste ende kan koste holdet det spanske mesterskab. Derudover har klubikonet Puyol netop offentliggjort, at han forlader Barca til sommer, samtidig med at Xavi muligvis overvejer et skifte til amerikanske MLS.

Onsdag kan træner Martino dog stille med sit stærkeste skyts inklusiv en angrebstrio bestående af Messi, Neymar og Pedro. Barcelona vandt sin gruppe uden de store problemer og slog blandt andet Ajax, Milan og Celtic hjemme på Camp Nou.

Manchester City kommer ligeledes med et nederlag i bagagen, efter at holdet meget overraskende tabte til Wigan i pokalen - et hold fra den næstbedste række som City ellers havde slået i sidste års FA Cup.

Pellegrini satser - tvunget af omstændighederne - mere offensivt, end tilfældet var i det første opgør, og den plan hjælpes på vej af det faktum, at Aguero er tilbage efter sin skadespause. Argentineren ligger som trequartista med Nasri og David Silva på hver sin side og med Negredo foran sig. Demichelis er i karantæne efter sit røde kort i den første kamp, og Lescott og Kompany udgør derfor det centrale forsvar.

Manchester City skal forsøge at komme ud som lyn og torden for at sætte hjemmeholdet under pres og få catalanerne til at miste en smule af modet. Set i den kontekst frister odds 2.40 på, at gæsterne scorer i første halvleg.


Klik her for at læse optakt og spilforslag til onsdagens anden ottendedelsfinale, PSG - Leverkusen!