Champions League: Manchester United beholder førstepladsen med ét point i Tyskland


Bayer Leverkusen 2.45 Uafgjort 3.40 Manchester United 2.95 (Kickoff onsdag 20:45)


Gruppe A blev skudt i gang med lidt af et festfyrværkeri, da Manchester United bød Bayer Leverkusen op til dans hjemme på Old Trafford. 4-2 endte kampen i hjemmeholdets favør, og det var en yderst vigtig sejr for De Røde Djævle, der før onsdagens returmøde har ét point ned til tyskerne.

Leverkusen har siden nederlaget i England vundet to kampe og spillet en enkelt uafgjort, så der er lagt op til en spændende duel i det tyske, hvor en sejr til hjemmeholdet vil åbne gruppen fuldstændig op - hvis altså Shakhtar som forventet besejrer gruppens prygelknabe, Real Sociedad, hjemme i Ukraine.

Leverkusen har vist sig at være gruppens flittigst scorende hold med et målsnit på to per kamp - et snit der endda bliver overgået hjemme i Bundesligaen, hvor de rødsorte har lavet 28 mål i 13 kampe og fortsat er ubesejret på eget græs, ligesom de er det i Champions League.

David Moyes' United er ubesejret i de seneste seks runder i Premier League, men måtte søndag meget skuffende nøjes med 2-2 på udebane mod bundholdet Cardiff. Onsdag må holdet blandt andre undvære de to skadede spillere Phil Jones og Michael Carrick.

Det vil være en kæmpesensation, hvis United ikke går videre fra gruppen - også med tanke på at englænderne i sidste gruppekamp har hjemmebanefordelen mod Shakhtar. De rødklædte kan leve med uafgjort, og det er da også X'et, vi satser på i det, der tegner til at blive en tæt kamp og en benhård fight.

Manchester United har Marouane Fellaini i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!
 

Klik her for at læse mere om Champions League på Blog.unibet.com!