Champions League: Milan og Barcelona byder op til målfest


AC Milan 6.00 Uafgjort 4.15 FC Barcelona 1.57 (Kickoff tirsdag 20:45)


Dette er allerede blevet en klassiker i europæisk fodbold, eftersom det er syvende gang på blot to år, at Rossoneri møder Blaugrana. Milan er i krise hjemme i Serie A, og holdet jagter vigtige point i Europa, men Martinos Barcelona er godt kørende i samtlige turneringer, og tirsdag aften er spanierne storfavoritter.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Allegri kan igen gøre brug af Mexes, der er i karantæne i Serie A, og franskmanden spiller i det centrale forsvar sammen med Zapata. I angrebet bør Balotelli blive klar i sidste øjeblik, og mens den italienske landsholdsangriber nok begynder på bænken, så er der en god chance for, at Kakà starter i angrebet i stedet for Matri, der indtil videre har været ganske skuffende i Milan-trøjen. De øvrige to offensive pladser tilfalder sandsynligvis Robinho og Birsa.

Martino må undvære Alba i forsvarskæden, men derudover kan han stille i stærkeste opstilling. Puyol starter nok på bænken, mens Piquè og Mascherano udgør midterforsvaret. I angrebet kan Alexis Sanchez og Neymar assistere Messi, der er blevet helt klar til den store kamp.
 

Form

Milan kommer med en sejr over Udinese i sportstasken, men problemerne er stadig til at tage at føle på hos milaneserne. Allegri & Co. skal først og fremmest holde øje med defensiven, der i den hjemlige liga har lukket 13 mål ind i otte kampe.

Barcelona derimod marcherer derudad både i La Liga (otte sejre ud af ni mulige og en førsteplads i tabellen) og i Champions League, hvor begge kampe hidtil er vundet med en samlet målscore på 5-0.
 

Seneste indbyrdes opgør

De to klubber har som sagt indledningsvis mødt hinanden mange gange, og de seneste opgør er blevet spillet i løbet af de seneste to år. I sæsonen 2011/12 spillede klubberne to gange mod hinanden på San Siro med en sejr til Barcelona i gruppespillet (3-2) og en uafgjort i den første kvartfinalekamp (0-0). I sidste sæson vandt Milan den første ottendelsfinalekamp med 2-0 på San Siro, men faldt så helt sammen på Camp Nou og tabte 0-4, hvilket betød farvel til turneringen.
 

Odds & vurdering

Barcelona er favorit med odds 1.57, mens en hjemmesejr til Milan giver odds 6.00. Det kan meget vel ende med at blive et opgør med mange mål, så overvej et spil på over 3.5 til odds 2.80.


Klik her for at læse 10 ting, du skal vide før kampen mellem Milan og Barcelona!

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!