Champions League: Napoli og Arsenal folder de offensive talenter ud


Napoli 2.55 Uafgjort 3.50 Arsenal 2.75 (Kickoff onsdag 20:45)


Vind og derefter håb. Det er det, der er på programmet for Napoli onsdag aften, hvor syditalienerne først og fremmest skal besejre Arsenal og derefter holde et vågent øje med, hvad der sker på Stade Velodrome i Marseille. Hvis Borussia Dortmund skulle vinde over den franske storklub, der indtil videre ikke har fået så meget som ét point, så skal Napoli score tre gange mod Arsenal for at gå videre.

Vi er med andre ord ude i noget nær en mission impossible, men Benitez og Napoli skal koncentrere sig om at få de tre point, der vil bringe holdet op på 12 point og sikre et nytår med god samvittighed.

Den spanske træner stiller endnu en gang op i en 4-2-3-1-formation med Higuain som spydspids, Pandev (billedet herunder) i den skadede Hamsiks rolle og med Mertens og Callejon på fløjene. Foran forsvarskæden ligger "schweizergarden", Behrami og Inler.

Arsenal er endnu ikke sikker på hverken avancement eller førstepladsen, men Wengers mandskab skal falde helt sammen, hvis ikke den skal stå på Champions League-bold til foråret. Træneren fra Alsace stiller op i samme formation som Napoli. Giroud er spydspids, mens Cazorla, Özil og Ramsey skal støbe kuglerne bagved. Napolitanerne skal især passe på den tidligere Real-spiller, tyske Özil, der styrer det meste af The Gunners' offensive spil. Arsenal har indtil videre vundet samtlige udekampe i Champions League i denne sæson (Fenerbahce i playoff og Marseille og Dortmund i gruppespillet), mens Napoli aldrig har tabt hjemme på San Paolo i verdens stærkeste turnering.

Hjemmeholdet går på banen som lille favorit og skal forsøge at score relativt hurtigt for at lægge pres på Dortmund. Arsenal kan slå til på kontra, hvilket er et hyppigt brugt våben med den type offensive typer, som London-klubben råder over. Vi forudser en kamp med en del mål og satser på over 2.5 mål til odds 1.60.


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!