Champions League: Optakt og spilforslag til onsdagens kampe


Zenit Skt. Petersborg 2.10, uafgjort 3.35, AC Milan 3.50

Zenit blev af de fleste spået til at snuppe endnu en triumf i den bedste russiske række, men deres sæson er i frit fald. Sommerens store indkøb af Hulk og Axel Witsel har ført til indbyrdes stridigheder i truppen, og Luciano Spallettis mandskab er på få uger snublet fra førstepladsen til en plads som nummer seks.

Milan er ikke meget bedre kørende i Serie A, men hjemmeholdets problemer er langt mere alarmerende, og det italienske hold burde stjæle pointene. Udesejren giver god værdi til odds 3.50, mens det lader til at være et sikkert spil at sætte penge på, at begge hold scorer til odds 1.80.

Resultattip: Zenit Skt. Petersborg 1-2 AC Milan (14.00)

Ajax 7.50, uafgjort 4.60, Real Madrid 1.40

Ajax har gennemgået en blandet start på forsvaret af Eredivisie-titlen, og mens de forbereder sig til denne kamp, ligger Frank de Boers hold på fjerdepladsen, selvom de er ubesejret i ligaen. Real har måske heller ikke ligefrem gennemlevet den bedste start i La Liga, men hvis man sammenligner de to holds styrke, kan der næsten kun blive en vinder.

Madrid vandt 3-0 i Amsterdam for mindre end et år siden, og der kan meget vel være en lige så stor sejr i vente denne gang. Udesejren ser sikker ud sammen med flere end 3.5 mål til 2.20.

Resultattip: Ajax 1-3 Real Madrid (12.00)

Anderlecht 3.00, uafgjort 3.25, Malaga 2.35

Anderlecht så imponerende gode ud, da de holdt et skuffende Milan-hold på 0-0 i premiererunden, mens Malaga pillede et usammenhængende Zenit-mandskab fra hinanden i en 3-0-sejr. I den hjemlige liga har den meget omtalte Dieumerci Mbokani scoret seks mål i syv kampe, hvilket har skaffet belgierne en andenplads, mens Malaga ligner et hold på vej frem i La Liga.

Kampen bliver nok ekstremt tæt, og selvom oddset på uafgjort er godt til 3.35, burde Malaga tage sejren, selvom Mbokani scorer på et tidspunkt i kampen til 3.05.

Resultattip: Anderlecht 1-2 Malaga (20.00)

Arsenal 1.33, uafgjort 5.00, Olympiakos 9.00

Arsene Wengers hold må være klare favoritter til at tage alle tre point i denne kamp, men da de to hold mødtes i gruppespillet for blot et år siden, vandt Arsenal en snæver sejr på 2-1.

The Gunners' form har været blandet, mens Olympiakos har vundet alle sine kampe i den bedste græske række. En stor hjemmebanesejr kan dog være på tapetet i aften. Hvis du er på jagt efter den helt store gevinst, ser et Lukas Podolski-hattrick til 25.00 ekstremt fristende ud.

Resultattip: Arsenal 4-0 Olympiakos (15.00)

Dynamo Kiev 1.45, uafgjort 4.25, Dinamo Zagreb 7.00

Begge hold har endnu til gode at få point i Gruppe A, men Kiev burde stå som sikre vindere af denne kamp. Oleh Blokhins hold er det eneste, der kan true Shakhtar i den hjemlige liga, og nigerianske Brown Ideke forsøger at fylde det kolossale tomrum ud efter Andriy Shevchenko. Han har scoret otte gange i ti kampe.

Dinamo Zagreb fører ligaen i Kroatien, men hjemmebanefordelen skulle være nok til at sikre sejren med en Ideke-scoring til 2.25.

Resultattip: Dynamo Kiev 2-0 Dinamo Zagreb (7.75)

FC Porto 2.30, uafgjort 3.25, PSG 3.10

Begge hold imponerede i premiererunden, hvor Porto vandt 2-0 i Zagreb, og PSG's dyre stjerner kvaste Dynamo Kiev på hjemmebane med 4-1.

De nytilkomne spillere fra AC Milan, Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva, scorede begge i den kamp, og hvis der er en kamp tilbage, der kan gå imod oddsene, så er det denne. Porto er i fin form hjemme i Portugal, hvor man er à point med Benfica, men PSG kan meget vel være i gang med noget stort i denne sæsons Champions League.

Sats på udesejren, og at begge hold scorer til odds 1.83.

Resultattip: FC Porto 1-2 PSG (12.50)

Manchester City 1.85, uafgjort 3.75, Borussia Dortmund 4.10

De engelske mestre møder de tyske mestre for første gang, efter ingen af holdene har imponeret synderligt i forsvaret af de hjemlige titler. Værterne vandt for første gang i fem forsøg i weekenden, mens Dortmunds seneste kampe har budt på en langt fra overbevisende 1-0-sejr over Ajax i denne såkaldte "Dødens Gruppe".

Holdenes form kan man ikke bruge til så meget, men noget tyder på, at udeholdet vil være i stand til at få point. En uafgjort frister, ligesom et spil på flere end 2.5 mål til 1.65 ligner et sikkert valg.

Resultattip: Manchester City 2-2 Borussia Dortmund (14.00)

Schalke 04 1.57, uafgjort 3.90, Montpellier 5.70

På papiret ligner dette kampen, der er nemmest at forudse: Schalke ligger nummer fire i Bundesligaen, mens deres modstandere svømmer rundt på en 13. plads i Ligue 1 og var heldige med kun at tabe 1-2 hjemme mod Arsenal i sidste runde.

Hjemmebanefordelen for tyskerne burde være nok til at snuppe en sikker sejr, hvor Klaas-Jan Huntelaar giver hele 2.05 på at score i løbet af kampen.

Resultattip: Schalke 04 3-0 Montpellier (12.50)