Champions League: Optakt og spilforslag til Real Madrid-Manchester United


Real Madrid, der i netop nu har 16 point op til La Ligas førerhold, Barcelona, satser alt på Champions League. José Mourinho har meget på spil i forhold til sin madrilenske fremtid, og Los Blancos har ikke vundet pokalen med de store ører siden 2002. Manchester United ligger derimod nummer ét i den hjemlige turnering med 12 point ned til lokalrivalerne fra City. I denne uge kan Ferguson helt og holdent og med ro i sindet koncentrere sig om den europæiske kampagne.


Seneste nyt fra omklædningsrummene


Mourinho stiller sandsynligvis op i en 4-2-3-1-formation med Higuain som ensom ulv på toppen. Der er tvivl om de tre, der skal ligge bag ved argentineren, eftersom Di Maria er skadet og bør blive erstattet af Benzema, der også mod Sevilla spillede på højrekanten. De øvrige to bliver nok Özil og Cristiano Ronaldo, mens Xabi Alonso og Khedira sandsynligvis spiller rollerne som de to dybtliggende midtbanespillere. Foran Diego Lopez - førstemålmand i Casillas fravær - spiller Coentrao, Sergio Ramos, Pepe og Albelda.


Ferguson kommer til Madrid med et spørgsmålstegn i forhold til Evans, der blev skadet i den seneste ligakamp. Backkæden foran De Gea kommer sandsynligvis til at bestå af Vidic og Ferdinand i midten og Evra og Rafael på hver sin backplads. På midtbanen spiller Cleverley og Carrick, mens Van Persie agerer enlig spydspids med Valencia, Welbeck og Rooney bag sig. Den engelske landsholdsangriber foretrækker denne lidt tilbagetrukne position, og sammen med Van Persie vil han kunne gøre ondt på et til tider skrøbeligt Real-forsvar.


Form


Real Madrid har for et godt stykke tid siden set i øjnene, at mesterskabet ikke længere lader sig forsvare. Fokus er på Champions League og, i mindre grad, Copa del Rey. Mourinhos hold rammer skiftevis toppen og bunden i kampene, sådan som de seneste to kampe i La Liga har demonstreret: Nederlag i Granada og en storsejr i egen hule over Sevilla.


Manchester United anno 2013 tromler hen over al modstand. Englænderne vinder og overbeviser på banen. Sidste søndag så vi den seneste magtdemonstration, da Everton blev uskadeliggjort på bare 45 minutter.


Indbyrdes opgør


Real og Man U er to giganter på den internationale fodboldscene, og derfor har de naturligvis også mødt hinanden før - senest i 2003, da Los Blancos vandt 3-1 på Bernabeu, mens Ferguson & Co. vandt 4-3 på Old Trafford. Det var dog ikke nok for De Røde Djævle til at avancere i den prestigefyldte turnering.


Dom


Real Madrid er klar favorit på Bernabeu med odds 1.57. Oddset på uafgjort, 4.30 er dog yderst interessant. Der er tale om to meget stærke angreb, mens defensiverne af og til vakler. Overvej derfor et sats på over 2.5 mål til odds 1.55.Klik her for at spille på kampen mellem Real Madrid og Manchester United.