Champions League: Optakt til Barcelona-Milan


For Barcelona er aftenens kamp noget ud over det sædvanlige. Det er et svar til dem, der har spurgt, om den fantastiske æra i klubben er slut eller ej, om tika-taka har en fremtid, eller om måden at spille bold på skal reformeres. Milan rejser til Camp Nou med et forspring på to mål, hvilket var noget nær utænkeligt før den første kamp i Milano. Milaneserne kommer til Barcelona for at forsvare sig og satse på kontraangreb med deres hurtige offensivspillere.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Roura og Vilanova lader til at foretrække Sanchez i angrebet frem for Villa. Blaugrana vil således ligesom i den første kamp ikke have et fast referencepunkt i angrebet, men med chileneren på toppen vil der være basis for hurtige driblinger og fart. Sammen med den tidligere Udinese-spiller ser vi naturligvis Messi, der jagter sit første mål i åbent spil mod et italiensk hold, og Pedro. På midtbanen er Xavi blevet klar, og han agerer som altid i en trio sammen med Busquets og Iniesta. I forsvaret forventes det, at Puyol bliver foretrukket frem for Mascherano centralt, mens Valdes er tilbage i buret efter at have siddet ude med karantæne i lørdags i ligaen.

Allegri må klare sig uden den skadede Pazzini samt Balotelli, der ikke må spille i Champions League for Milan. Træneren fra Livorno har umiddelbart tænkt sig at begynde kampen med Boateng som spydspids (falsk 9'er) og El Shaarawy og Niang på kanterne. På midtbanen afløser Flamini sandsynligvis Muntari, mens Ambrosini og Montolivo får genvalg. I defensiven bør Mexes blive klar, mens det først til allersidst afgøres, om Constant (favorit) eller De Sciglio starter på venstre back.
 

Form

Barcelona kom tilbage på sejrssporet efter de hårde Clasico-nederlag til Real Madrid, da catalanerne lørdag slog bundholdet Deportivo La Coruña 2-0 på hjemmebane. Holdet ser dog ikke ud til at være i topform, og især fysisk lader spillerne til at døje med problemer.

Det Milan-hold, vi så i Genova lørdag aften, havde sine kvaler, men lykkedes med at snuppe den meget vigtige sejr i forhold til Champions League-pladserne. El Shaarawy er inde i en svær periode, men han spillede en rigtig god kamp i det første opgør mod Barcelona.
 

Indbyrdes opgør

Rossoneri vandt kampen i Milano 2-0 takket være mål af Boateng og Muntari. Sidste år var det dog Barca, der besejrede Milan i kvartfinalen i samme turnering, og i gruppespillet endte catalanerne også foran milaneserne. Norditalienerne har spillet 16 officielle kampe mod Barcelona gennem historien. Her er det blevet til fem sejre, fem uafgjorte og seks nederlag.
 

Odds

Barcelona er storfavorit til at tage sejren med odds 1.30, men Milan er favorit (1.62) til at gå videre samlet efter 2-0-sejren i det første opgør. Catalanerne er tvunget til at score mindst to mål, hvis de vil gå videre til kvartfinalen. Det kan åbne for gæsternes kontraløb. Overvej et sats på over 2.5 mål til odds 1.40.


Klik her for at spille på kampen mellem Blaugrana og Rossoneri hos Unibet.