Champions League: Optakt til kvartfinalen Barcelona-PSG


Barcelona skal onsdag aften forsøge at nå sin sjette semifinale i træk i Champions League - den syvende i otte år. Holdet har fordelen af at have spillet 2-2 i Paris i den første kamp, men umiddelbart må catalanerne klare sig uden Messi - i hvert fald fra første fløjt. PSG kommer til Barcelona med håbet om at kunne lave overraskelsen. Kvalitetsspillerne er der, og klubben har en dygtig træner, der ved, hvordan man går hele vejen i Champions League.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Der hersker stor mystik omkring Messis chancer for spilletid. Sandsynligvis starter den argentinske troldmand på bænken, hvilket gør, at den offensive trio hos hjemmeholdet består af Villa, Fabregas og Sanchez. Puyol og Mascherano misser med sikkerhed kampen, så Adriano og Piquè spiller i det centrale forsvar.

Ancelotti må undvære Matuidi på midtbanen, og det bliver ikke nemt efter hans store præstation i den første kamp. På midtbanen spiller Verratti og Beckham og muligvis Thiago Motta. I angrebet finder vi stamspillerne Ibrahimovic og Lavezzi.
 

Form

Barcelona "trænede" lørdag aften på hjemmebane mod Mallorca (5-0), og her viste Fabregas med tre kasser, at han er klar til at erstatte Messi i onsdagens kamp.

PSG vandt 2-0 i Rennes - en sejr, der konsoliderer holdets favoritværdighed i mesterskabskampen. Begge hold lader til at være i god form, og det kunne meget vel være en kamp, hvor enkeltmandspræstationerne afgør udfaldet.
 

Seneste indbyrdes opgør

Den første kamp endte 2-2, hvilket gør, at meget er åbent forud for returkampen onsdag aften. PSG håber at kunne gentage kunststykket fra kvartfinalerne i Champions League i 1995, da franskmændene efter en hjemmesejr på 2-1 tog til Camp Nou og fik 1-1. Dermed var semifinalepladsen en realitet.
 

Odds & vurdering

Barcelona er storfavorit med odds 1.33. PSG-sejren regnes for meget usandsynlig og er derfor sat til odds 8.50. Vi forventer en kamp med over 2.5 mål ligesom i første kamp. Det giver odds 1.42.

Næsten 90 pct. af Unibets danske spillere tror på hjemmesejren, og det mest populære ciffertip er 3-1 til odds 10.50. David Villa er den potentielle målscorer, som de fleste danskere tror på. Villa er ved at spille sig op på det niveau, han havde før sin skade, og et mål af ham kaster odds 1.83 af sig.


Klik her for at spille på onsdagens kamp mellem Barca og PSG hos Unibet.

Klik her for at læse de 10 vigtigste statistiske facts om kvartfinalen på Camp Nou.