Champions League: Optakt til kvartfinalen Galatasaray-Real Madrid


Efter Reals 3-0-sejr i den første kamp i Madrid er der ikke længere tvivl om, hvem der avancerer til semifinalerne, men tyrkerne vil gøre alt for at tage sejren på hjemmebanen, og Drogba har erklæret, at Galatasarays primære mål fortsat er at gå videre i Champions League.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

På trods af den sikre førsteplads i den tyrkiske SuperLig er der en vis nervøsitet at spore i Galatasaray. Søndag blev træner Terim udvist i sejren over Mersin, men han nægtede at forlade sin plads på bænken. Nu risikerer trænerveteranen en karantæne på 5-10 kampe. Tirsdag må tyrkerne klare sig uden Burak Yilmaz, der er Galas topscorer i turneringen med otte mål, og det er et fravær, der vil kunne mærkes. Umut Bulut kommer derfor til at danne frontduo sammen med Drogba.

Mourinho kan råde over samtlige stamspillere bortset fra karantæneramte Sergio Ramos og Xabi Alonso, der angiveligt gik efter det gule kort i den første kamp, så de kunne være klar til semifinalen. I angrebet er Higuain favorit til at starte i stedet for Benzema.
 

Form

Galatasaray har fire point ned til Fenerbahce og har derfor direkte kurs mod det tyrkiske mesterskab. Sneijder er desuden ved at spille sig ind i Terims system.

Real Madrid vandt i weekenden 5-1 mod Levante på Bernabeu, og der er nu tre point ned til lokalrivalerne Atletico på tredjepladsen.
 

Indbyrdes opgør

I den første kamp gjorde Los Blancos rent bord med 3-0-sejren, der har gjort tirsdagens kamp i den tyrkiske hovedstad til en umiddelbar formalitet.
 

Odds & vurdering

Mourinhos tropper er favoritter til at tage sejren på Turk Telecom Arena med odds 1.60. Galatasaray er dog et andet hold i egen hule og vil i det mindste forsøge at skaffe den sejr, der gør, at holdet kan forlade Champions League med rank ryg. Hjemmesejren kaster odds 5.10 af sig.


Klik her for at spille på kampen mellem Galatasaray og Real hos Unibet.