Champions League: Optakt til kvartfinalen Juventus-Bayern München


Juve står onsdag aften over for sæsonens hidtil største udfordring: Torino-holdet skal score mindst to mål mod Bayern uden selv at indskassere scoringer. Vanskeligt, men ikke umuligt. I moderne fodbold ser vi stadig oftere spektakulære comebacks, og meget vil afhænge af Bianconeri-spillernes tilgang til tingene fra starten af kampen. Tyskerne har dog mere erfaring og ved, hvordan man skal håndtere den slags situationer - også på udebane.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Conte stiller op i den sædvanlige kompakte 3-5-2'er, men han må undvære Vidal og Lichsteiner, der er i karantæne efter gule kort i den første kamp. Forsvaret vil derfor bestå af Barzagli, Bonucci og Chiellini, mens Padoin og Asamoah nok bliver valgt ude på fløjene. I angrebet er Vucinic helt klar til kamp, og ved siden af ham spiller Quagliarella sandsynligvis.

Heynckes kommer til Torino med alle spillere til disposition bortset fra de to skadede spillere Badstuber og Kroos. Bayern stiller i den klassiske 4-2-3-1 med Robben og Ribery på fløjene. Javi Martinez er tilbage efter karantæne, og han spiller på den centrale midtbane med Schweinsteiger. I angrebet finder vi som altid kroaten Mandzukic, der ligesom i den første kamp vil forsøge at sætte en stopper for Juventus' opspil ved blandt andet at presse den italienske landsholdsspiller Bonucci.
 

Form

Conte sparede en hel del spillere i lørdagens kamp mod Pescara, og træneren kan glæde sig over, at holdets bedste angriber, Mirko Vucinic, er helt fit for fight. Bianconeri er inde i en god periode, men holdet skal forsøge at hæve barren i forhold til det første opgør, hvor hjemmeholdet løb italienerne over ende.

Tyskerne sikrede sig i weekenden mesterskabet takket være en 1-0-sejr ude mod Eintracht Frankfurt. Klubbens ledelse har besluttet, at al festivitas må vente for at bevare koncentrationen forud for den vigtige returkamp mod Juventus onsdag aften.
 

Seneste indbyrdes opgør

I den første kamp vandt Bayern en overbevisende 2-0-sejr takket være mål fra Alaba og Thomas Müller. I de tidligere indbyrdes opgør, der er spillet i Italien, har Juventus vundet to og tabt én gang (1-4 i sæson 2009/10 på det gamle Stadio Delle Alpi). De to hjemmesejre (1-0 i 2004/05 og 2-1 i 2005/06) var begge resultater, der ikke vil være nok til at få Juve videre til semifinalerne i år.
 

Odds & vurdering

Det bliver sandsynligvis en meget tæt kamp, og Bayern er lille favorit med odds 2.45. En hjemmesejr er sat til 2.80, mens uafgjort giver odds 3.50. Det er interessant at notere sig, hvordan resultatet efter første halvleg i Bayerns kampe ofte bliver cementeret i anden halvleg. I de to nederlag hidtil i Champions League (mod Bate Borisov og Arsenal) var Bayern for eksempel også bagud ved pausen. Onsdag aften giver 1/1 på Halvleg/Fuldtid 4.50.

I Danmark tror små 60 pct. af spillerne på udesejren, mens lige over 30 pct. satser på Juventus-sejr. Det mest spillede resultat er 0-1, mens det mest populære spil på en målscorer er på Bayerns spydspids, Mario Mandzukic.


Klik her for at spille på onsdagens kamp mellem Juve og Bayern hos Unibet.