Champions League: Optakt til kvartfinalen PSG-Barcelona


PSG er på vej mod at vinde sin første franske mesterskabstitel siden 1994, og tirsdag aften skal klubben finde ud af, hvor langt det rækker i Europa. Barcelona var af mange dømt ude efter den første kamp i ottendedelsfinalerne mod Milan, men i returkampen formåde holdet at lave et bemærkelsesværdigt comeback og bevise, at man stadig er på toppen. Barca-spillerne kan glæde sig over, at træner Tito Vilanova er tilbage på bænken til tirsdagens vigtige kamp.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Ancelotti så ud til at være harmonisk og rolig mandag aften, og i kampen mod Barca har den italienske træner da også alle spillere på nær Thiago Motta til rådighed. Det kan meget vel blive til endnu en startplads til Verratti på midtbanen ved siden af Matuidi. I angrebet har vi det sædvanlige makkerpar bestående af Ibrahimovic, der har fået sin karantæne minimeret og derfor er klar til at tørne ud mod sin tidligere klub, og Lavezzi.

Barcelona må undvære Pedro, der er ude med karantæne; Tello erstatter den spanske landsholdsspiller i en offensiv trekant, der også tæller Messi og Villa. På midtbanen vender Xavi tilbage; han er ikke i topform, men spares til de vigtigste kampe. I forsvaret mangler Puyol, hvilket betyder, at Mascherano spiller ved siden af Piqué.
 

Form

PSG ser langt om længe ud til at have fundet stabiliteten i Ligue 1. Holdet spiller ikke fremragende, men forspringet ned til nummer to (ærkerivalen Marseille) er nu på hele syv point.

Barca har for længst sikret sig mesterskabet i Spanien, og i lørdagens 2-2-kamp i Vigo blev der sparet en del stamspillere.
 

Indbyrdes opgør

Barcelona-PSG var finalen i pokalvindernes turnering tilbage i 1996/97. Catalanerne vandt 1-0 takket være et mål fra Ronaldo. De to hold mødtes også i Champions League-kvartfinalerne i 1994/95, og dengang var det pariserne, der trak det længste strå med en 1-1'er i Barcelona og en 2-1-sejr hjemme i Byernes By.
 

Odds & vurdering

Selvom kampen spilles i Paris, så er Barcelona storfavorit med odds 1.76. Hjemmeholdet giver odds 4.65, mens uafgjort er sat til 3.75. Man bør overveje at satse på over 3.5 mål til odds 2.90.
 

Klik her for at spille på tirsdagens kamp mellem PSG og Blaugrana hos Unibet.