Champions League: Optakt til onsdagens kampe i Gruppe A


Dynamo Kiev 2.90 Uafgjort 3.30 Paris St Germain 2.40

Det er sidste chance for ukrainerne. Med fire point for lige så mange kampe skal de vinde på hjemmebane mod PSG for at holde håbet om avancement i live. Paris-mandskabet derimod kan sikre sin videre færd i verdens hårdeste klubturnering med en uafgjort i den ukrainske hovedstad.

De rige parisere var langt overlegne i de to holds seneste møde i Gruppe A på Parc des Princes i september. Værterne vandt 4-1, og dyre drenge som Ibrahimovic, Pastore og Silva kom alle på måltavlen.

En gentagelse af det resultat i aften er dog helt oppe på 50.00 på grund af Kievs traditionelt formidable resultater på det olympiske stadion i hovedstaden. De blev dog holdt på 0-0 af gruppens førerhold, Porto, i den seneste kamp, og selvom holdet spiller hjemme, må de finde sig i at være outsidere mod PSG.

PSG's Zlatan Ibrahimovic er i uhyggelig form i øjeblikket, og det er svært at forestille sig, at gæsterne fra Frankrig ikke scorer i kampen. Den store svensker har odds 4.25 som første målscorer og odds 22.00 på at score tre mål eller flere.

Resultattip: Dynamo Kiev 1-1 PSG (6.50)

Porto 1.13 Uafgjort 9.00 Dinamo Zagreb 18.00

Det ligner en ulige kamp, når førerholdet, Porto, på hjemmebane møder de kroatiske mestre, der er uden point i Gruppe A, og som endnu ikke har scoret så meget som et eneste mål i sæsonens turnering.

Derfor lyver oddsene ikke. Porto har måske allerede kvalificeret sig til forårets kampe, men de vil være opsatte på at holde PSG væk fra førstepladsen i gruppen og dermed sikre sig en kamp mod en toer fra en anden gruppe i 1/8-finalerne.

Det er ikke sandsynligt, at portugiserne vil vise nåde over for Ante Cacic' middelmådige mandskab, og det kan meget vel ende med mange mål til hjemmeholdet foran eget publikum på Estadio do Dragao. Over 3.5 mål er et spil værd til odds 2.20, mens 1.62 på at hjemmeholdet scorer i begge halvlege, ligner et sikkert skud.

Portos seneste angrebssensation er colombianske Jackson Martinez, der scorede to mål i Portos seneste hjemmekamp i Champions League, en 3-2-sejr over Kiev. Sats på, at han scorer på hovedstød til odds 5.00 eller laver et hattrick til odds 8.00.

Resultattip: Porto 4-0 Zagreb (10.50)