Champions League: Optakt til onsdagens kampe i Gruppe B


Arsenal 1.30 Uafgjort 5.25 Montpellier 10.50

The Gunners kan tage et stort skridt mod videre avancement på The Emirates onsdag aften, når de byder Montpellier op til dans i en vital kamp i Gruppe B.

Gæsterne spiller for æren efter blot at have skrabet ét point sammen i fire kampe indtil videre, men Arsenal er del af en trio, der kæmper hårdt i toppen af gruppen. Englænderne har syv point, Olympiakos seks og førerholdet, Schalke, otte.

Den tidligere Montpellier-bomber Olivier Giroud er med odds 4.50 favorit til at score kampens første mål, mens formstærke Theo Walcott har odds 2.60 på at score i kampen. For de franske mestre kunne John Utaka, Peters bror, være et lille spil værd med odds 18.00 som første målscorer.

Arsenal vil være fyldt med enrgi og selvtillid efter sin ydmygelse af Spurs i lokalderbyet lørdag, mens Montpellier gør et tamt forsøg på at forsvare titlen hjemme i Ligue 1. Rene Girards tropper har ikke vundet i deres seneste seks udekampe. De er dog ikke ude af stand til at modstå pres langt hen ad vejen, spm det omvendte opgør, hvor Arsenal scorede et sent sejrsmål, viste. Overvej at satse på uafgjort ved pausen og Arsenal-sejr til det fine odds 4.30.

Resultattip: Arsenal 3-1 Montpellier (12.50) 

Schalke 1.42 Uafgjort 4.50 Olympiakos 7.50

Schalke har været lidt af en overraskelse i denne sæsons Champions League, hvor tyskerne har vist højt tempo og god organisation, hvilket kunne tyde på, at de kongeblå måske er en "dark horse" i forhold til at vinde turneringen. Det giver pt. odds 50.00.

Huub Stevens' mandskab topper Gruppe B med to kampe igen, og selvom Olympiakos kommer til Veltins Arena med troen på avancement fra gruppen, så kan jeg ikke se, at der venter andet end en hjemmesejr her.

Grækerne er kommet tilbage efter en skidt start på turneringen, hvor det blev til nederlag hjemme til Schalke og ude til Arsenal. Sidenhen har de rødhvide fra Piræus slået Montpellier to gange hurtigt efter hinanden, men det er tvivlsomt, om de kan triumfere i en helt anderledes skræmmende kamp som denne.

Selvom Schalke er ubesejret i Europa i denne sæson, så er der huller i forsvaret, der har lukket mål ind i alle kampe med undtagelse af en enkelt. Derfor er spillet på, at begge hold scorer til odds 1.75 ganske fornuftigt. Men alt i alt vil tyskerne med stor sikkerhed booke en plads blandt de sidste 16 hold i Champions League. Klaas-Jan Huntelaar er i skræmmende form, og han giver odds 4.00 som første målscorer.

Resultattip: Schalke 3-1 Olympiakos (12.50)